Veľmi odporúčam blogy o rodine, manželstve a výchove mojej drahej manželky.

« Back

Chcú zrušiť centrá voľného času - postavme sa proti

Chcú zrušiť centrá voľného času - postavme sa proti

Zdieľam túto vážnu výzvu, prosím pridajte sa:

 

Sláva Isusu Christu,

v utorok 11. septembra 2012 začína schôdza Národnej rady SR, na ktorej bude okrem iného v druhom – rozhodujúcom čítaní novela zákona, ktorá zásadným spôsobom mení fungovanie Centier voľného času. V prípade, že bude návrh zákona prijatý v predkladanej podobe, činnosť CVČ bude od 1.1.2013 zlikvidovaná.

Ak nesúhlasíte s takouto zmenou, vyjadrite svoj nesúhlas prostredníctvom zaslania emailu zo stránky www.niejenamtojedno.sk . Automatický systém zašle prednastavenú podobu emailu prezidentovi, premiérovi, ministrom a poslancom NR SR, spolu viac ako 170 emailov. Skúsme spoločne vytvoriť takto tlak na kompetentných, ktorí budú o pár dní rozhodovať o budúcnosti voľno-časovej a záujmovej činnosti našich detí a mládeže.

Pošlite prosím link na www.niejenamtojedno.sk aj svojím priateľom a známym. Podporte nás prosím aj prostredníctvom FaceBook na http://www.facebook.com/NieJeNamToJedno.

 

Dakujeme.

o. Peter Jakub 

 

Momentálne píšem adventné zamyslenia pre mužov zamerané na mužskú identitu a spiritualitu: rok 2018, rok 2017rok 2016, rok 2015, rok 2014.