« Späť

Nová katolícka zoznamka – Zoznamka BEZ Bariér

Nová katolícka zoznamka – Zoznamka BEZ Bariér

Ste single katolík, ktorý sa pokúša nájsť partnera zdieľajúceho kresťanské hodnoty a živote ktorého má dôležité miesto viera? Možno ste vyskúšali veľa možností online či offline zoznamovania, no napriek tomu sa vám stále nedarí nájsť človeka, s ktorým by ste kráčali životom. Od 10. februára vaše možnosti hľadania rozšíri nová katolícka zoznamka – Zoznamka BEZ Bariér.
Poslaním Zoznamky BEZ Bariér je zoznamovanie kladúce dôraz na vieru. Ide teda o zoznamovanie ľudí, pre ktorých sú otázky viery vo vzťahu prioritné. Na stránke zoznamky môžu katolíci a katolíčky vzájomne komunikovať, zoznamovať sa a hľadať svojho budúceho partnera.
Záujemci o zoznamovanie môžu využívať systém súkromných správ a chat bez toho, aby museli poskytovať svoje kontaktné údaje. Na svojej profilovej stránke si môžu nahrávať svoje fotografie, nastaviť ochranu nahratých fotografií a sprístupniť ich len vybraným ľuďom na základe svojho rozhodnutia. Členovia stránky môžu diskutovať na fórach a zároveň majú možnosť vytvárať špeciálne záujmové skupiny.
Zoznamka BEZ Bariér vytvára prirodzené prostredie a nevyvíja tlak na členov prostredníctvom neustáleho zasielania vhodných partnerov. Svojim členom dáva priestor, aby si sami vybrali zo zoznamu vhodného partnera, na čo môžu využiť aj funkciu vyhľadávania podľa zadaných kritérií. Na stránke budú pravidelne uverejňované články o vzťahoch, zoznamovaní a živote nezadaných.
Profily členov, fórum a skupiny sú sprístupnené len pre zaregistrovaných členov. Všetky údaje na stránke sú prenášané zakódované prostredníctvom certifikátu SSL. Zoznamka ponúka dva druhy členstva, a to bezplatné ZÁKLADNÉ členstvo a členstvo ZLATÉ. Do 31. marca 2016 však beží testovacia verzia stránky, takže všetci zaregistrovaní členovia získavajú automaticky tzv. PROMO členstvo, ktoré im umožní bezplatne otestovať všetky funkcie stránky.
Zoznamka BEZ Bariér je slovenskou zoznamkou a umožňuje len zoznamovanie v rámci Slovenskej republiky. Prevádzkovateľkou stránky je Ing. Dana Žňavová na základe živnostenského oprávnenia. V prípade Vašich otázok je k dispozícii zákaznícka podpora na podpora@zoznamkabezbarier.sk.
Zoznamka BEZ Bariér začína oficiálne fungovať 10. februára 2016, t. j. prvým dňom pôstneho obdobia. Obdobie pôstu je vhodný čas na formovanie nových pozitívnych zvykov, keď môžeme urobiť niečo, aby sme sa stali lepšími. Prostredníctvom série článkov chce inšpirovať svojich členov, aby sa prostredníctvom budovania pozitívnych návykov pripravili na partnerský vzťah a neskôr na manželstvo.
Využite bezplatné PROMO členstvo a zaregistrujte sa na https://zoznamkabezbarier.sk.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým