« Назад

VYŽEŇME ŠTÁT Z NAŠICH SPÁLNI!

Tento článok je prevzatý z blogu Petra Kralika, ktorý je gay a vyjadruje sa ako gay k propagande LGBTI, a pretlačovanie týchto zákonov do legislatívy. Zverejňujem ho tu, aby sa dostal do širšieho kresťanského povedomia. Prídavam k tomuto ešte krátky výstrih z článku na Beo.sk.

Som gay a som proti registrovaným partnerstvám!

Ohradzujem sa proti tomu,  aby úsilie o zavedenie inštiútu registrovaného partnerstva bolo označované za “liberálnu” agendu, pretože ňou nikdy nebolo a NIE JE! Naopak toto úsilie je vo svojej podstate antiliberálne a robí z nás otrokov sexuality, ktorú sa snažia bratarnci a sesternice Lenina a Marxa prepašovať do verejného zákonodarstva.

SOM GAY A SOM LIBERÁL…

Liberál vychádza z konceptu pojmu SLOBOD OD, teda z konceptu negativnej slobody a nie pozitivnej slobody.  Čo je koncept SLOBODY PRE teda koncept sociálno-pozivitistický?

Príkladom slobody SLOBODY PRE je právo na minimálnu mzdu, ktoré si nárokuje končenú pravdu v poznaní súčtu individuálnych preferencií ľudi. Prejudikuje dopredu ako takéto vzájomné interakcie preferencií budú vyzerať -  teda ich výsledky. Tu voči takýmto vopred sociálno-inžiniersky planovaným konečným súčtom je vždy LIBERÁL V OPOZÍCII.

Liberál sa snaží o čo najmenšiu reguláciu verejného zákonodarcu  do súkromných individuálnych prefencií a vychádza pritom z predpokladu, že človek sám seba vlastní. Teda on svojou individuálnou súkromnou-právnou voľbou rozhoduje o tom, ako bude vyzerať v jednaní s inou individuálnou súkromnou-právnou voľbou konečný súčet takejto interakcie. Tým napomáha utváraniu spontánneho poriadku.

Z tejto pozície potom pristupuje k verejným zákonom, kde sa snaží v praktickej politike uplatniť tento princíp tak, aby napomáhal k utváraniu spontánneho poriadku. Podporuje PRIRODZENÉ PRÁVO ako výsledok časom overených skúseností ľudského spoločenstva.

Ako sa teda Liberál vysporiada z RP a právami gejov?

Liberál akceptuje manželstvo a jeho postavenie v spoločnosti ako výsledok časom overeného spontánneho poriadku! Uvedomuje si jeho hodnotu pre utváranie fuknčného, zdravého a reprodukcie schopného ľudského spoločenstva a vníma inštitút manželstva a tradičnej rodiny ako transcendentálnu hodnotu samu o sebe..

Súčasne s tým si uvedomuje nezastupitelnosť individuálnej zodpovednosti každého človeka za svoj život a napomáha takejto zodpovednosti vo verejnom zákonodárstve. Liberál teda bude podporovať prednosť dedenia z Testamentu pred dedením zo zákona, liberál bude podporovať rozhodovanie majiteľa zdravotného poistenia o tom, kto može nahliadnúť do jeho zdravotnej karty a kto môže byť informovaný o jeho stave. Liberál bude podporovať všakovaké  vzájomné dohody a súkromno-právne interakcie ako výsledok slobodného rozhodnutia dvoch individuálnych subjektov a bude zabranovať verejnému zákonodarcovi, aby do týchto spontánnnych a prirodzených inerkacií vstupoval.

Liberál akceptuje právo každého jednotlivca na svoje sexuálne sebaurčenie!Akceptuje , že takéto sebaurčenia je potial slobodné, pokiaľ nezasahuje slobodu iných (zoofĺlia, pedofilia) a je výsledkom dohody dvoch dospelých slobodných ľudí. Liberál bude obraňovať právo človeka na vlastnú sexualitu,  ak by zo strany spoločnosti chcel verejný zákonodarca jednotlivca na základe sexuality vylučovat zo spločenstva. Liberál bude vždy proti tomu, aby ľudská sexualita sa stala otázkou donucovacieho verejnáho zákonodarstva. Takto ako som to popísal k tomu pristupuje liberal, ktorého korene siahajú  k Adamaovi Smithovi, Edmundovi Burkemu a pokračuju k F.A. Hayekovi — teda hovorím o klasickom liberálovi.

Prestaňme hrať falošnú hru na to, že ten, kto je za registrované partnerstvá je ten dobrý, tolerantný a liberálny a všetci, ktorí trvajú na jednoduchých prirodzených princípoch na ktorých je postavený zapadný civilizačný okruh – su tí zlí, protiludskí a netolerantní. Páči sa mi heslo:

VYŽENME ŠTÁT Z  NAŠICH SPÁLNI!

Vo Francúzsku sa mohutných protestov za tradičnú rodinu zúčastnili aj homosexuáli z hnutia Homovox, ich vyjadrenie je mnohovravné:

„Vo Francúzsku nás cenzurujú! Počúvajú len lobby LGBT, len oni vystupujú v médiách, no väčšina homosexuálov ani nesúhlasí, aby títo vystupovali v ich mene. Veď my sme si ich nezvolili! Oni nás nemajú čo reprezentovať!“

Najznámejší prípad vyliečenia sa z homosexuality je asi príbeh Michaela Glatzeho, ktorý bol význačným gay aktivistom, zakladateľom a šéfredaktorom časopisu Young Gay America, toto je jeho svedectvo:

„Oslobodenie z vplyvu homosexuálnej mentality bolo to najoslobodzujúcejšie, najkrajšie a najúžasnejšie, čo som kedy zažil. Boh prišiel ku mne, keď som bol zmätený a stratený, sám, v úzkostiach a vnútorne rozháraný. V modlitbe mi dal pochopiť, že neexistuje absolútne nič, čoho by som sa musel báť, a že som pánom vo svojom dome. Bolo potrebné už iba malé upratovanie. Homosexualita mi zobrala takmer 16 rokov života... Ako jeden z vodcov hnutia za „práva homosexuálov“ som mal veľakrát príležitosť obrátiť sa na širokú verejnosť. Ak by som dnes mohol vziať späť niečo z toho, čo som povedal, urobil by som to. Teraz viem, že homosexualita je žiadostivosť a pornografia v jednom. Nikto ma nepresvedčí o opaku, akokoľvek šikovne ma osloví alebo akokoľvek je smutný jeho osobný príbeh. Lebo ja som tam bol. Poznám pravdu.“

Pre iných môže byť inšpirujúci príbeh Američana so slovenskými koreňmi, Andyho Warhola, ktorý napriek homosexuálnym sklonom žil v celibáte, takmer každý deň sa zúčastnil svätej omše, ako veriaci katolík duchovnými prostriedkami bojoval proti svojim sklonom.

Na záver chcem pridať dve pekné skladby.

 

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Veľmi pekné svedecto a vysvetlenie sociálno právnej situácie, ktorá je vhodná a dobrá. Vďaka za tento blog:o)
Отправлено в 21.09.13 9:32.
Отправлено в 21.09.13 11:34.
Veľmi zaujímavý článok.
Páči sa mi vysvetlenie pojmu Liberál. Vďaka Miroslav!

Len malá pripomienka - chcelo by to jasnejšie oddeliť citovaný text od tvojich dodatkov.
Отправлено в 21.09.13 15:18.