« Назад

Keďže si môžem vybrať...

volím si Lásku. Pretože láska je vždy možná.

Čo mi Boh zjavuje tieto dni je, že vždy ide o lásku. V okamihu, keď do popredia v mojom živote vystúpi čokoľvek iné, okamžite to vidieť na ovocí. Nie vždy sa to dotkne všetkých, ale vždy sa to dotkne niekoho. Jediné dôležité je dať láske prvé miesto, bez ohľadu na okolnosti. Moment, keď si uvedomím, že teraz nežijem lásku, nepreukazujem lásku, nekonám z lásky, je okamih, v ktorom môj život nemôže priniesť dobré ovocie.

Láska má jediný zdroj v srdci Otca, ktorý tak miloval svet, že dal svojho jediného syna Ježiša, aby zachránil všetko, čo sa stratilo. Aby obnovil svoju najväčšiu lovestory v dejinách. Aby našiel mňa, teba, nás. Dokonalá láska vyháňa strach. Ak vládne strach, neznamená to, že láska sa stala bezmocnou, znamená to, že sme ju odstavili na bočnú koľaj. Láska sa totiž rozlieva len vo vzťahu s Ním. Mať lásku znamená mať Otca. Milovať znamená dovoliť Otcovi naplniť ťa pretekajúcou mierou. Môcť milovať znamená byť milovaný Láskou, ktorá nekončí, nezlyhá, neprestane, nepominie, nekladie podmienky...

Pochopila som, že hľadať lásku, radosť, či pokoj mimo vzťahu s Bohom, ktorý moje srdce urobil neuspokojiteľným tomuto svetu, je číra hlúposť. Stvoril vo mne smäd tak veľký, že hľadať jeho uhasenie mimo vzťahu s Ním ma akurát tak zruinuje a privedie do zúfalstva, zničí moje priateľstvá a vzťahy kvôli nesplniteľným očakávaniam, a ja ostanem niekde na konci tohto celého snaženia v tme a beznádeji ako absolútny blázon. Volím si Lásku, pretože nie je nič lepšie.

Láska je vždy možná. Vždy.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
"Láska je vždy možná. Vždy." Nech toto presvedčenie ťa sprevádza celý život a nech sa ti darí šíriť ho ostatným. emoticon
Отправлено в 13.10.13 10:43.
"Čo mi Boh zjavuje tieto dni je, že vždy ide o lásku. V okamihu, keď do popredia v mojom živote vystúpi čokoľvek iné, okamžite to vidieť na ovocí. Nie vždy sa to dotkne všetkých, ale vždy sa to dotkne niekoho.
... Jediné dôležité je dať láske prvé miesto, bez ohľadu na okolnosti.
.... Moment, keď si uvedomím, že teraz nežijem lásku, nepreukazujem lásku, nekonám z lásky, je okamih, v ktorom môj život nemôže priniesť dobré ovocie."

Vďaka za pripomenutie. Potrebovala som teraz počuť (čítať) túto myšlienku.
Отправлено в 15.10.13 15:34.