« Назад

Svedectvo - evanjelizácia

Godzone mission - možnosť dostať ich do mojej farnosti - evanjelizácia.

Bolo tour - všetko dobré. Bola konferencia - taky tak. No lenže chcela som viac. Nestačilo mi iba byť na konfere, tour a to bolo celé. 

Mala som veľkú túžbu dostať ich do našej farnosti aby prišli sem k nám a evanjelizovali pre mladých - modlila som sa za to...aj keď som bola plná obáv čo to bude, ako to bude, nikdy som niečo podobne neorganizovala ani len z diaľky - ale predsa len som išla za tým, a ani neviem kde sa vo mne brala tá odvaha... prosila Boha aby ich sem nejako poslal...a On ich sem poslal! Aleluja! :)

A to tak, že niekedy v januári - neviem presne bola možnosť zapísať sa na Godzone Mission a oni mi mali ozvať. Tak ja som napísala-Čo by sme sem chceli, pre koho by to bolo a pod. V januári.... ako tak čas bežal, tak som aj nato nejako aj zabudla.

V máji mi zazvonil telefón ,,Godzone kancelária,, Fúha! Nevedela som o čo ide. Zodvihla som telefón, kde tu sa ma pýta mladé dievča, ktoré pracuje u nich v kancelárií či máme ešte stále záujem o tie misie. A ja som ostala stáť. Hovorím si: ,,Aké misie?,, Ona mi pripomenula, že už skôr som im napísala a že oni by sem radi prišli ak by sme mali záujem. Fíííha!  Hovorím, jasne, jasne príďte budeme veľmi radi a že ak to odobri kňaz tak, prečo nie. 

Všetko sme dohodli a... dní nejako ubehli veľmi rýchlo a ani som sa nenazdala a bol už len týždeň do evanjelizácie. S Nikou( so skvelou holkou od nich) som bola v kontatke a všetko sme riešili cez mobil prípadne maily. Od pondelka do stredy ma veľmi intenzívne prenasledovali a napádali rôzne myšlienky, stres, a diabol mi stále hovoril, že sa mám nato vykašľať a tváriť sa, že v tom prsty nemám...  že to nevyjde, že zlyhám a že to bude iná habna. A to bolo pre mňa veľmi ťažké, dostať sa cez to. Mala som sto chutí zakopať sa pod betón a tváriť sa, že neexistujem. A: ,,veď oni nato zabudnú.,, Lenže nechcela som aby to tak bolo ako to plánoval diabol. A tak som sa ešte intenzívnejšie modlila a prosila Boha a hovorila mu, že ak mi dal tú túžbu do srdca tak nech mi pomôže to zorganizovať a aby to všetko dobré dopadlo, a že len On to môže zariadiť lebo ja to nedokážem ovlplyvniť. Prišiel piatok a oni zablúdili.... GPSko zlyhalo... ale nie, teda áno ale nakoniec došli a bol to skvelý čas. Všetko dopadlo skvelo až nad moje očakávania a vieš, tento blog nie je o tej evanjelizácií ani o tom, že sa tu niečo dialo. Je to o tom, že Boh ma celý tento týždeň, mesiac učil Mu dôverovať...a poviem ti vôbec to nebolo pre mňa ľahké. A možno aj ty si už zažil niekedy podobnú situáciu.

Boh ma učil kráčať po vode- dôverovať mu a že keď idú vlny(všetky tie myšlienky, stres, diablové návrhy) tak len akoby hovoril: Pozeraj sa na mňa. Pozeraj sa na mňa a dôveruj mi. Ja som počas modlitby v stredu Mu to celé odovzdala a povedala Mu, že ak je to Jeho vôľa tak nech sa postará aby to všetko dopadlo dobré. A tak ťa chcem povzbudiť, že ak budeš v podobnej situácii - nechaj to na Neho. On sa postará. Dôveruj mu.

A viete čo? Boh sa stará! (Amen!) A aj tento krát sa postaral...  A viete nejde o to, koľko nás tam bolo, ide o to koľkí si z toho niečo odniesli, koľkí sa rozhodli budovať ešte viac svoj vzťah s Bohom. Všetko bolo super, bol to skvelý čas. A ďakujem všetkým zúčastneným ale hlavne ľuďom zo Sliača, že sem prišli. Nech milostivý Pán žehná vás aj vašu prácu. +

# god is good

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Пока нет комментариев. Будь первым.