Blog

« Назад

Priatelia Benjamína Martinského

Priatelia Benjamína Martinského

Zrelo to už dávnejšie (škoda, že nedozrelo už dávno). Ale je to tu, ponuka, prvý krok. Ak sa Pánu Bohu zapáči a bude ho požehnávať, máme už vymyslené aj ďalšie...

Čakáte dieťa a máte s tým problém?
Bolo jeho počatie neočakávané, neplánované, alebo dokonca zlé?
Objavili sa problémy, zdravotné, či iné, uňho či u Vás?
Potrebujete niekoho, kto Vás v tom podrží?
Dajte nám vedieť, vytvorili sme duchovné spoločenstvo PRIATELIA BENJAMÍNA MARTINSKÉHO - takže na facebookovej stránke tohto spoločenstva, alebo tu (na mojakomunita.sk), mailom (stanislav.kosc@gmail.com), alebo telefonicky (0918722104) - budeme na vás myslieť vo svojich intenzívnych modlitbách a prosiť o príhovor za Vás aj nášho priateľa, Pátra Benjamína Martinského, SJ - patróna života.

Chcete sa pridať do nášho spoločenstva?
Ste ochotný/ochotná zaviazať sa myslieť denne vo svojich modlitbách a/alebo obetách na deti, ktoré ešte pred narodením majú problémy - zdravotné, sú nechcené, alebo im dokonca ide o život?
Ozvite sa nám - vytvoríme im aj ich rodičom silnú duchovnú oporu a budeme spolu hlásať evanjelium života.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Vďaka Bohu i Vám Stanislav. Aj tento spôsob ochrany života si zasluhuje našu pomoc a podporu. Som ochotná spolupracovať, pripájam sa ochotne a rada.
Отправлено в 01.04.14 14:04.
Nech Boh požehná jeho a vaše dielko! Teším sa vašej úžasnej iniciatíve, premyslím, ako sa k vám pridať, mám na mysli a v srdci aj tých mužov a ženy, ktorí nemôžu počať dieťatko... Pripájam sa k modlitbám!
Отправлено в 01.04.14 15:41.