« Späť

Super štrajk Slovákov

Super štrajk Slovákov

Štrajk  Slovákov  nielen za vyššie platy.

Na Slovensku si musíme všetci konečne uvedomiť, že je demokracia a v demokracií máte právo sa ozvať, máme právo na štrajk, právo odísť ak sme nespokojný atď.

Štrajk zamestnancov

Musíme sa spojiť a ísť si vyštrajkovať platy, pretože inak nikdy nebudú rásť a treba chodiť štrajkovať každý rok a nielen vtedy, keď už  z platu nemôžete vyžiť, tiež treba chodiť štrajkovať ak pracujete ak otrok alebo nemáme technické zabezpečenie, ktoré by ste mali mať pre správny chod a uľahčenie vašej práce alebo nemáte benefity, ktoré vám za vašu prácu náležia.

Štrajk ľudí proti primátorom a poslancom

Prečo ísť do štrajku aj tu, na to je jednoznačná odpoveď, primátori a starostovia ale aj poslanci sedia iba na zadku a nerobia nič pre svoje mesto alebo obec, fakt je ten, že vo veľa mestách nič nefunguje ako by fungovať malo, preto by sa mali ľudia v každom meste zorganizovať a dať najavo nespokojnosť s vedením mesta

Štrajk proti vláde/ vládam

Za 25 rokov máme vlády, ktoré iba len sľubujú a nič nerobia, uvediem príklady, nemáme diaľnice, namiesto prírody tu máme billboardy, vysoké dane a odvody, neustále sa zhoršujúce sa podnikateľské prostredie, zákony, ktoré sú neodborne pripravené, podfinancovaný máme každý rezort, chýba systém celoživotného vzdelávania, absentuje modernizácia a ochrana životného prostredia, nevytvárajú sa podmienky na to aby ľudia mohli podnikať

Štrajk podnikateľov voči vláde

Podnikatelia to majú stále horšie každá vláda im len pridáva nezmyselné povinnosti a nezlepšuje sa podnikateľské prostredie už viac ako 25 rokov, podnikatelia by sa mali spojiť a ísť do ostrého štrajku aby sa naše vlády spamätali a začali počúvať podnikateľov aby sa naše podnikateľské prostredie zlepšovalo.

Štrajk učiteľov a pedagogických zamestnancov

Učitelia materských, základných, stredných ale aj vysokých škôl by mali každoročne štrajkovať za vyššie platy, potom za lepšie postavenie v spoločnosti ale mali by sa aj ozvať preto, pretože ich technické zabezpečenie je na úrovni spred 100 rokov a hlavný bod by mal byť zníženie administratívnej záťaže učiteľov, aby učitelia mohli učiť a nie byť a administratívnymi pracovníkmi.

Štrajk proti oligarchom

Ľudia by sa mali spojiť a dať najavo, tým, čo majú peniaze, ktoré väčšina nenadobudla legálnym spôsobom, že si nemôžu robiť čo sa im zachce, a že aj oni musia dodržiavať isté pravidlá  sú si tiež rovní pred zákonom a nie ako sa to deje, že mám peniaze a tak si kúpim sudcov a aj policajtov.

Štrajk za lepšie potraviny, tovary a služby

Na Slovensku máme potraviny najhoršej kvality, o tovaroch a službách sa tiež nedá hovoriť, že by boli na excelentnej úrovni, tiež sa treba ozvať a dať najavo verejne svoj nesúhlas.

Štrajk  za rýchlejšie vybavovanie na úradoch

Určite ste už boli na úrade si niečo vybaviť, každý z nás vie, že vybavenie hocičoho trvá večnosť  nevybavíte nič na jednom mieste ako je to v Rakúsku, tiež sa musíme ozvať aby sa niečo v tomto smere začalo robiť.

Okrem štrajku by si tu ľudia mali vstúpiť do svedomia, pretože veľa ľudí  znečisťuje svoje prostredie dobrovoľne, pretože majú ten pocit, že je tu anarchia a môžu si beztrestne hodiť odpadky kam sa im len zapáči. Ako protiopatrenie by som navrhoval osvetový program pre celú spoločnosť, pretože platíme za to za čo by sme vôbec nemuseli, špiníme si do vlastného hniezda a jeho vyčistenie zaplatíme len a len my všetci.

Na Slovensku by sa mali sadiť stromy a hlavne by sme nemali byť len kolónia pre vyspelé štáty, ktoré nás len využijú ako lacnú pracovnú silu ale mali by sme vytvárať podmienky aby sa vytvárali podmienky pre našich podnikateľov a nielen pre zahraničných.

Každý Slovák, by sa mal ozvať ak má pocit neprávosti hlavne by mali prichádzať návrhy na zlepšenie od obyčajných ľudí, ktorí tu žijú, nebudeme už viac skákať ako nám druhí pískajú ale všetci budeme plnoprávnymi občanmi, ktorých zaujíma čo sa okolo nich deje, jedine tak zmeníme túto krajinu k lepšiemu. Slovensko je krajina Slovákov a nikoho iného, tak sa o svoju krajinu aj starajme.

 

 

   

 

Predchádzajúci Ďalej