« Späť

O svedectvách v mojom blogu...

Ak Boh niečo chce urobiť, tak to i urobí, bez ohľadu na to, čo si my predstavujeme a želáme. Mnohé veci urobí práve cez nás, bez toho, že by sme boli svätými, či dokonalými, ale proste iba preto, že sme práve po ruke.

Úplne obyčajní ľudia zo Slovenska, akých denne stretávaš na ulici ktoréhokoľvek mestečka či dediny. Ľudia, ktorí prežívali svoj každodenný život so svojimi snami, túžbami a očakávaniami, ale i život plný rán, prehier, bolestí a tragédií. Keď sme sa stretli prvý krát, bolo to skupinka životných stroskotancov, ktorí už túžili iba udržať svoj život v relatívnom kľude, pretože túžby po radikálnej zmene či aspoň výraznom zlepšení kvality života už dávno odvial čas do priečinka nemožné.

Toto sú autentické svedectvá ľudí, ako ich napísali vlastnou rukou a sú dôkazom toho, že mocný Ježiš sa i dnes prechádza ulicami našich miest a dedín a s rovnakou mocou ako pred 2000 rokmi v Palestíne sa dotýka slepých aby videli, hluchých aby počuli, mŕtvych, aby ožili..., s rovnakou razanciou vyháňa diablov, pozýva prostitútky a mýtnikov, aby sa už nikdy od neho neodlúčili a buduje svoje kráľovstvo na tejto zemi.

Boh spravil z našich životov nádherné dobrodružstvo, kde sme mali možnosť objaviť Jeho plán s nami a spolupodieľať sa na budovaní tohto sveta. Zveril nám nové úlohy, ktoré by sa z ľudského hľadiska dali nazvať šialenstvom, alebo aspoň hazardom či nezodpovednosťou. Tieto svedectvá sú i dôkazom toho že „všetko môžem v tom, ktorý ma posilňuje.“

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
A je to tak krásne, lebo svedectvá zo života sú pravdivé a živé. Len píš, Danica!
Odoslané 29.3.2012 7:30.
Vyborne? Nie, ohrome velkolepe svedecto.
Odoslané 29.3.2012 10:15.