« Späť

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI 06, NOVEMBER, 2021

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI 06, NOVEMBER, 2021

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI, 6 NOVEMBER 2021

Drahé deti, aj dnes prichádzam medzi Vás, aby som Vás viedla po ceste pokoja.

Detičky moje, povzbudzujem Vás modliť sa za pokoj vo svete a za pokoj Vašich sŕdc. Detičky, je potrebné sa modliť, je potrebné sa postiť, je potrebné rozhodnúť sa, aby ste mali pokoj, ktorý nenachádzate! A vy, deti moje, učíte sa rozpoznávať, kde vlastne je možné získať spásu.

Koľkí z Vás, deti moje, nemajú pokoj; a ja, prostredníctvom milosti môjho Syna, ktorý ma posiela medzi Vás, aby Vám daroval pokoj, ktorý nenachádzate, ako matka, prichádzam utešovať všetkých tých, ktorí majú srdce zranené a, ktorí sú vystrašení zo všetkého toho, čo sa deje vo svete.

Povzbudzujem Vás, aby ste sa nebáli; lebo modlitbou, obsiahnete ten pokoj, ktorý iba Boh vie darovať; a nie je to pokoj z tohto sveta! Pokoj sa obsiahne tým, že sa budete navzájom milovať! Všetci ste boli povolaní k svätosti! A, ak odpoviete celým Svojim srdcom na moje volanie, budete premenení, a, Vaše tváre, budú plné svetla, lebo Duch Svätý Vás premení.

A Vám, detičky moje, ktoré zakúšate milosť, ktorú Boh dáva každému z Vás, ja Vám hovorím: je čas obrátiť sa, je čas byť svedkami mojej lásky! A, iba tak, ostatní môžu vidieť vo Vás tvár môjho Syna.

Potrebujem Vás, lebo, prostredníctvom Vás, môj Syn, môže začať dielo, ktoré Vám zveruje! Povzbudzujem Vás, detičky moje, byť mojím vojskom; lebo, prostredníctvom modlitby, vy môžte premeniť vojny a smútky. Môj Syn Vám hovorí, že ak máte vieru, môžte obsiahnuť všetko; a, kde je pokoj a radosť, tam je Boh.

Detičky moje, koľkí z Vás už nevychutnávajú hodnoty bratstva a cítite, že toto všetko nemá hodnotu. Hovorím Vám: modlite sa, aby ste sa vrátili k Bohu! Pre tých, ktorí už viac necítia potrebu žiť sviatosti a, ktorí nemajú dôveru voči kňazom: hovorím Vám, že to satan Vám ukazuje Cirkev chorú! Toto je klamstvo satana a oslabuje Vašu cestu tým, že Vám dáva pocit prázdna vnútri. Hovorím Vám, detičky moje: nenechajte sa zviesť klamstvom! Tieto časy sú veľmi ťažké, ktorým Cirkev a rodina musia čeliť! Už nevidíte krásu rodiny, už nevidíte okolo Vás tú bezstarostnosť slobody!

Detičky moje, kráčajte k ceste spásy! A, aby ste obsiahli toto všetko, žiadam Vás žiť všetky posolstvá, ktoré sú Vám dané, lebo môj Syn prisľúbil, že toto všetko skončí, zlo zmizne! A, Vám, ktorí sa modlíte: už zakúšate pokoj srdca!

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, nakoľko, s mojou prítomnosťou, prijímate môj príchod a, všetci ste povolaní žiť tento plán, ktorý má Boh pre každého z Vás! Ako nevesta pozýva, vy všetci, každú prvú sobotu v mesiaci, ste pozvaní sa stretnúť, kdekoľvek sa nachádzate, aby ste prijali môj príchod. A ja, prednesiem môjmu Synovi Ježišovi všetky Vaše žiadosti!

Ďakujem Vám za Vašu odpoveď!

https://www.incamminoconmaria.it/2021/11/06/posolstvo-pre-ludstvo-ktore-dala-panna-maria-lellovi-6-november-2021/?lang=sk