« Späť

Newsletter 2/2013

Viete čo? V tomto newslettri nie je čas na špeciálne úvody a kvetnaté príhovory. Namiesto toho sa rovno pripravte na  prehľad najnovších informácií. Znie to ako televízne noviny? V poriadku, pripravte sa na lavínu megaskvelých noviniek a pozvánok! Hneď to je lepšie, že?

Godzone konferencia 2013: Kultúra Kráľovstva! Už len ten názov spôsobuje, že tam chcem ísť. Už ste sa zaregistrovali? Ak sa odpoveď na túto otázku začína na písmeno N, mali by ste vedieť, že polovica lístkov je vypredaná. Ak sú vašim jediným problém peniaze, nemusíte sa báť. Som veľmi rád z toho, že pomocou kampane PBS sa už 24 ľudí dostane na konferu úplne zadarmo. Pomôžte nám pomôcť aj ďalším! V obidvoch prípadoch si kliknite na http://events.godzone.sk/pbs

Možno už viete o tom, že kapela eSPé vydala nový album. Volá sa Nová Vášeň, nahrával sa naživo a je naozaj výborný. Zoznam vecí, ktoré jednoducho musíte mať sa nekončí: V Godzone Shope si môžete všimnúť knihu Nadprirodzená moc premenej mysle, ktorá by určite mala skončiť na vašej poličke. Samozrejme, po tom, čo ju niekoľkokrát prečítate. Okrem nej, sa čoskoro v shope objaví pár ďalších, skvelých kníh. Ak chcete vedieť akých, čekujte shop.godzone.sk

Ak vás vždy zaujímalo, koľko ľudí (okrem vás, samozrejme) sleduje aplikáciu KIOBK, máme tu exluzívne čísla: KIOBK App si stiahlo už 1978 ľudí a čakáme na zlomenie dvojtisícovej hranice. Bola spustená viac ako 13tisíc krát a na jednotlivé videá a články ste si spustili 98 000 krát. Zároveň do aplikácie pribúda každý týždeň niečo nové. Najnovšie slovo od Miša Steinera a svedectvo o uzdravení.

Mám pocit, že dnes píšeme len o tom, čo sa hýbe dopredu. Napríklad ako Godzone Mission, kde máme 3 výjazdy v najbližších 2 týždňoch. Veľmi túžime, aby Pán Boh konal a ak po tom túžite aj vy, modlime sa za to. Ide o:

Alebo Live Stream zo stretnutí Zlomení, ktorý je odteraz vo vyššej kvalite. Najbližšie si ho môžete zapnúť 14.4.2013

A ďalšou takouto vecou je aj nový Godzone Magazín. Ak ste prešvihli prvú epizódu, môžete to dobehnúť tu: http://www.youtube.com/watch?v=WTegmXKKYpg Ak ste si ju pozreli už toľkokrát, že viete čo kto kedy povie, a už netrpezlivo čakáte na číslo 2, 15.marca je na TV Lux premíera GDZN MGZN 2 s podtitulom Kreativita!

Tiež vás chceme upozorniť na dve akcie, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť. Prvou z nich je Bratislava za život. Túto sobotu sa v Bratislave bude konať pochod za život, na ktorý vás chceme pozvať. Stojí za to žiť a stojí za to, sa za to postaviť. www.bratislavazazivot.skhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7Pgh-8Uypy4

Druhou je R13. Ak neviete, čo sa za touto tajomnou skratkou skrýva, určite si kliknite na http://www.rio13.sk/r13 a neváhajte.

Možno ste zvyknutí na to, že v závere každého newslettra píšeme o podpore. Pravidelná mesačná podpora napríklad vo výške 10 eur je niečo, na čom sme závislí. No každým príspevkom sa nedeje iba to, že GDZN dostane 10 eur. Každým príspevkom sa deje to, že vy spolu s nami: