Komentáre, recenzie, odporúčania

« Späť

TO - CRAIG GROESHEL

TO - CRAIG GROESHEL

Kniha venovaná hlavne vodcom spoločenstiev no je tak inšpirújúca ba až usvedčujúca že zasahuje každého kresťana žijúceho s Ježišom a núti ho zamyslieť sa či to má alebo nie. Mňa osobne tato kniha dostala.

To. Niektoré spoločenstvá to majú. Niektoré nie. Väčšina cirkevných zborov to chce. Niekoľké to majú. Keď to zbor má, je to každému jasné. A keď to nemá...je to každému jasné. To isté platí o vodcoch. Niektorí vodcovia to majú. Niektorí nie. A je vidieť, kto to má a kto nie. Je to vždy jedinečné. Je to vždy silné. Vždy to zmení život. Toto je tá svetlá stránka. Ale to má aj druhú stránku. Priťahuje to kritiku. Je to diskutabilné. Mnoho ľudí to nechápe. Je ťažké to nájsť, ale je nemožné to prehliadnuť. Teraz sa pravdepodobne pýtaš: „Čo je to?“. Moja odpoveď je ... Neviem. Naozaj neviem. Viem ale toto: ak si niekedy bol súčasťou spoločenstva, ktoré to malo, vedel si, že si súčasťou niečoho výnimočného. Inými slovami, spoznal si to, keď si to uvidel. A bolo to úžasné dielo Boha, ktoré sa nedalo ničím obsiahnuť, nedalo sa spútať a nedalo sa vysvetliť. Ak si to nikdy zblízka nevidel, popýtaj sa okolo seba, či to nenájdeš. Len počúvaj čo ľudia v tvojom okolí hovoria. Sľubujem ti, že ak je to v spoločenstve niekde blízko teba, ľudia o tom hovoria. Keď to spoločenstvo má, je to akoby sa chvela zem. Všetci o tom hovoria. „Musíš navštíviť toto spoločenstvo. To, čo sa tam deje, je neuveriteľné. Ver mi. Musíš to zažiť.“ A ľudia navštívia spoločenstvo ktoré to má. A nielen že sa naň idú pozrieť, mnohí z nich sa stanú jeho členmi. Títo ľudia to podvedome pochopia, nech je to čokoľvek. Človeku, ktorý sa na to kriticky pozerá zvonka, to pripadá, ako keby títo čerství obrátenci práve vypili nejaký zázračný nápoj a stali sa fanatikmi. Ale tým, ktorí to zažívajú, sa zrazu zmení život. Oni sa zmenia. Sú nadšení. Sú zanietení. Vedia, že sú súčasťou Božieho diela. A chcú to oznámiť všetkým naokolo. Ak si ešte stále nie si istý, o čom to vlastne hovorím, táto kniha by ti to mohla trochu objasniť. 

 

Toto bol uvod knihy a aj popis na e-shope http://shop.godzone.sk/home/-/shop/kniha-craig-groeshel-it

Vitajte na našej stránke

O tomto zatiaľ viete len vy. A samozrejme vydavateľ. :)

Wall - najnovšie

Profile

Kresťanská kniha a film

Popis:
Jedno z miest, kde sa môžeme podeliť o to, čo čítame a pozeráme. Boh rozpráva cez knihu, cez film a možno chceme, aby prehovoril aj k našim priateľom, blízkym. Dajte im možnosť ho začuť.

Správca stránok

Tieto stránky zatiaľ nemajú správcu, ak chcete pomôcť s úpravou, napíšte nám na admin@mojakomunita.sk