« Späť

Všetko na viac , ako sto percent , všetko tip - top. NEMOŽNÉ.

Snažiť sa môžeme , snažiť sa chceme , snažiť sa budeme. To je super , veď preto sme na zemi. Svet sa ale nezrúti , keď nezvládneme všetko hneď. Je to lodické a nemáme sa ako ľudia kam ponáhľať. Kvalita je cennejšia , ako kvantita. I keď v živote menej dobrých skutkov na konte , než majú možno iní , nevadí , je to v pohode. Len nech sú kvalitne odvedené. Čiže pod záštitou pokory , skromností , lásky , úcty ...   Mňa hodne bolí , mrzí , keď sa snažím na maximum a predsa mi neskôr behajú myšlienky po mysli , či sa veci nedali urobiť inak , lepšie ...   no v danom momente sa mi zdalo ako najlepšie  konanie  , ktoré som zvolila v danej situácií. No ak niečomu verím , tak tomu , že Boh vie a vidí všetko. On sa postará. Na viac , ako sto percent a všetko tip - top zvládol iba Stvoriteľ pri stvorení sveta a my sme ľudia s chybami a hriechami. Učíme sa celý život. To sa mi páči. Je to tak pestré.  :)  Stačí mať trpezlivosť , vytrvalosť a vložiť sa do rúk Boha. Viac netreba. Iste stále platí , keď niečo robíte , robte najlepšie , ako len viete , ako je vo vaších silách. To platí.  :)  

Na zemi nikdy nič nebude na sto percent , všetko ale môžeme robiť tak , aby sme sa dostali tam , kde je všetko nad sto percent. Tam hore  do neba  :)  Na zemi človek môže  sa veľmi blízko priblížiť k tým percentám  geniality len v prípade , že bude sám sebou. Stále sám sebou. Každý z nás je v očiach Boha originál . Veď každý človek má v sebe  hodnoty obdivuhodné bez ohľadu na to , či sa cíti menej cenný , alebo ego je nad  hlavu. Záleží od celkového prístupu a vyznávaných hodnôt , ako od koreňov tvoriacich charakter človeka. No každý ma v sebe to naj , pretože studnica darov Božích sa nikdy nevyčerpá.Každý má nejaký. Preto je to pestré. To je to suprové. Každý vyniká v niečom inom. Stačí to v sebe objaviť a rozvíjať také dary. Preto máme aj slabostí , aby sme sa necítili nadradene , ale dokázali prijať aj pomoc iných.  Chráňme si to , prostredníctvom čoho uľahčíme život milovaným.  

Ja viem , asi sa moc zaoberám Bohom , ale  to je to , čo chcem vidieť v srdciach ľudí. Čo hľadám v srdciach ľudí. Má ho každý človek s rozdielom , že niektorí ho utláčajú vo vnútri a nedovolia sa mu prejaviť , niektorí sa ním nechávajú viesť a to je to suprové. Pretože každý keď chce , dokáže urobiť hoc aj najmenší prejav dobroty , ktorý môže mať najvyššiu hodnotu v očiach Boha. Sú ľudia , ktorí možno majú pocit akoby neurobili moc dobrého a popritom možno ani netušia , ako ich podvedomie robí dobrý skutok jeden za druhým  :)   Nemusia to byť veľké udalosti. Nie. Ako veľmi dokáže potešiť  hoci aj to , keď sa ľudia pozdravia s úsmevom na perách , hocaké milé slovo , nehovoriac o modlitbách , ktoré sú venované pomoci tým , ktorí potrebujú. Nemám na mysli len zdravie.Je viac situácií , kedy sa človek necíti možno v pohode. Modlitba najúčinejší prostriedok. Ak nás niekto rozosmeje , ajajaj takých situácií je veľa. Ľudia na zemi a život na zemi nikdy nedosiahne sto percent a predsa môže byť krásny.  Príjemný večer všetkým.   :)