Blog

« Späť

AMNESTY FEST SNV 2011 - pozvánka

Srdečne ŤA pozývame na kresťanský festival AMNESTY FEST, ktorý sa uskutoční 18. júna v Spišskej Novej Vsi.

Začiatok 13:00 - koniec 21:00 hodina
Na festivale vystúpia:

Jekh Drom
eSPe
S2G Band
F6 – speaker o. Martin Mekel
Christallinus

Miesto konania - na námestí pred Redutou. Občerstvenie a trampolína prídu tiež..

Príď zažiť blízkosť Boha..   Iz 61, 1-3

AK TÚŽIŠ FINANČNE PODPORIŤ FESTIVAL AMNSETY FEST 2011 v SNV môžeš tak urobiť na čísle účtu: 3467177030/5600 VĎAKA!

http://www.jerichovetrubysnv.weebly.com

 

 

 

 

 

z

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Prideme z našej farnosti na 2 autobusoch.. Fest sa na tento festival tešíme.
Odoslané 1.6.2011 19:36.
Keďže bývam v SNV dúfam,že nezabudnem a prídem a potom posúdim,dúfam,že v dobrom.
Odoslané 2.6.2011 11:43.
neviem či mám fanatické národné cítenie, ale trochu mi vadí, keď sa používajú na anglické slová tan, kde to nie je potrebné. Mozno o tom napíšem do blogu článok, keď skončí festivalová sezóna a budem mať veľkúú zásobu príkladov :-D
Odoslané 2.6.2011 22:52.
Števo, teším sa už na článok emoticon Možno sa už poučíme a odzrkadlí sa to na nových plagátoch a web - stránkach ;)
Odoslané 3.6.2011 8:35 ako reakcia na Štefan Hrbček.
Veľmi sa teším, že v Spišskej sa deje takýto festival. Je to úžasné!
Odoslané 3.6.2011 8:35.
Andrej Rusňák
Je zaujímavé ako reagujete na zábavu."na dvoch autobusoch" Je zaujímavé ako ste reagovali na pozvanku Združenia ochrany rodin,keď vás pozvali na pochod kresťanov proto homosexsuálov.Až zle sa k tomu vyjadriť.V nedeľu kňaz v Litmanovej povedal: Cesta do pekla je vyložená hlavami kňazov.Potom povedal Boh vlažných kňazov vyplúva.Ak by ste chodili na liturgie do Litmanovej dozvedeli by szte sa od kňazov veci ktoré sa v našom kostole od naších kňazov nedozviete. Pochválený buď Ježiš Kristus.
Odoslané 6.6.2011 20:00 ako reakcia na Štefan Hrbček.
AMNESTYFEST nie je zabava, ale je to evanjelizacne stretnutie. Cirkev je vo vsetkych oblastiach zivota, kto sa aktivizuje v strajkoch a pochodoch, moze tam ist. Kazdeho oslovi a pritiahne niečo iné. A priznam sa, že o spominanom pochode som ani nevedel. Ostavam s katolickym pozdravom pochválený buď Ježiš Kristus.
Odoslané 8.6.2011 9:18 ako reakcia na Andrej Rusňák.
Andrej Rusňák
O tomto pochode som informoval aj na MOJA KOMUNITA.Každý sa o tom mohol dozvedieť.Len tí,čo nechceli sa o tom nedozvedeli.Ak trambolína a občerstvenie nieje zábava,tak potom neviem čo je zábava.No plne súhlasím s vami,že každého oslovi niečo iné.No je veľmi dôležité vedieť rozoznať,čo je dôležitejšie.Pomôcť vytiahnuť človeka ktorý sa topí.Alebo nechať ho utopiť sa, lebo ja musím utekať na sv. omšu.Neviem,či sú na mieste tvrdé slová "štrajk,pochod".To bol pochod.No nie nejakým tvrdý radikálny. Bol to pochod plný milosti.Išlo o záchranu týchto homosexuálov,lebo možno je vám známe,prečo bola zničená Sodoma a Gomora. Ak nám tento fenomén, prerastie cez hlavu a Pán sa opýta tak,ako sa opýtal Abraháma čo sme urobili proti tomu,čo odpovieme? Že sme boli na AMNESTYFESTemoticonochválený buď Ježiš Kristus.P.S.Nebolo by by škodu,pochopiteľne,ak by vám to dovolil čas,lebo určite máte mnoho povinnosti.Prísť do Litmanovej.Tam sa dá z kázni načerpať mnoho poznatkov.Ak sa opýtate veriacich,ktorý vychádzajú z nášho kostola,kto vie,koľko ľudí si pamätá čo odznelo na kázni.No keď idete litvínovskou horou počujete veriacich,ako rozoberajú kázne.Dúfam,že sa neurazíte.Ja len používam vaše slová:Nie každý kňaz dostal dar reči.Som presvedčený,že aj vy ste dostal od Boha dar a ho aj využívate.Za vaše dary chvála Pánovi Nebies a Zeme.
Odoslané 8.6.2011 18:24 ako reakcia na Štefan Hrbček.
V prvom rade treba spomenúť to množstvo záslužnej práce, ktorú pán kaplán urobil pre rómov. To nie sú len slová
Odoslané 16.6.2011 12:44 ako reakcia na Andrej Rusňák.
Andrej Rusňák
Neuberám,nikomu záslužnu prácu.Ani panovi kaplanovi.V prvom rade je to jeho práca.Poznám mnoho kňazov,ktorí vykonali oveľa viac ako pán kaplan.A pritom nikto nepísal nikde o ich zaslužnej činnosti.Ja to nechávam na našho Pána.Budete sa raz čudovať v akom rade v Nebi raz bude pán kaplan v porovnaní s inými kňazmi.Ste prilíž mladá na to aby ste mohli objektívne hodnotiť záslužne činnosti.Ja som v živote prežil už mnoho všelijakých veci.Aj to,že keď som pre nieho urobil dobro,ten ma nakoniec ponižoval a hanobil.A pokiaľ je mi známe,tak aj na farskom úrade.
Odoslané 19.6.2011 12:00 ako reakcia na Daša Lunterová.