Blogy

« Späť

Viac 2013

Viac 2013

Viac Boha v našom živote! Predstavujeme vám modlitbovú iniciatívu Dom modlitby Ausburg, Nemecko.

Lobpreis und Fürbitte. 24 Stunden, an 365 Tagen. In Augsburg.

Wir sind eine 2005 entstandene Initiative junger Christen innerhalb der Charismatischen Erneuerung in der Katholischen Kirche. Wir glauben, dass Gott absolut faszinierend ist. Er ist es wert, Tag und Nacht angebetet und verherrlicht zu werden. Wir tun das auf unsere Weise. Jugendlich, ökumenisch und mit moderner Lobpreismusik.

 

Chvály a prosby. 24 hodín, 365 dní. V Augsburgu (Nemecko).

 

Gebetshaus Augsburg - Dom modlitby Augsburg je iniciatíva mladých kresťanov, ktorá vznikla v roku 2005 v rámci charizmatickej obnovy v katolíckej Cirkvi. Veríme, že Boh je absolútne fascinujúci. On je hodný, aby bol deň a noc oslavovaný a zvelebovaný. My to konáme našim spôsobom. Mlado, ekumenicky, a s modernou hudbou chvál.

Zakladateľom iniciatívy je Dr. Johannes Hartl, v súčasnosti má rodinu, je otcom 4 detí, prežil v živote obrátenie a úplne zasvätil svoj život Bohu. Má doktorát z teológie, študoval Písmo sväté, má pôsobivý mladísky štýl prednášania a mnohé dary od Boha, ktoré úplne vložil do služby zvestovania Evanjelia a oslavy a chvál Boha.

Viac na stránke: http://www.gebetshaus.org/mehr

v nemeckom a anglickom jazyku.

Konferencia je zammeraná na "Viac Boha v našom živote".
Katolícka a ekumenická charizmatická konferencia "MEHR" 2013 - "VIAC" 2013 (viac Boha v našom živote),  práve prebieha v Augsburgu v Nemecku. Konferenciu vedie Dr. Johannes Hartl, zakladateľ iniciatívy "Gebetshaus Augsburg" - "Dom modlitby Ausburg". Je to iniciatíva modlitby 24hodín 7 dní v týždni, stále. Konferencia sa koná každý rok od 3. - 6.januára. Má medzinárodnú účasť a multikonfesionálny charakter. Jej súčasťou sú chvály, prednášky a svedectvá. Prichádzajú na ňu mladí i zrelí ľudia, rodiny, kňazi, rehoľníci, mnohí obrátení, ktorí spoznali Krista a konvertovali, vydávajú svedectvá o svojom stretnutí sa s Pánom. Prichádzajú sem katolíci, evanjelici, protestanti i grékokatolíci, ktorí hľadajú Boha živého a konajúceho, ktorí hľadajú jeho tvár.

Na stretnutí je možnosť prekladu pomocou prístrojov a prekladateľov, aby každý z účastníkov rozumel prednáškam. Sú postavené stánky s knihami a audio materiálom.

Je zaobstaraná starostlivosť o deti, je tu organizovaný tím ľudí, ktorí sa venujú deťom počas prednášok a programu.

Ubytovaie je organizované samostatne, sú možné rôzne zľavy a náhradné možnosti ubytovania pre študentov a rodiny s deťmi. Stravovanie je zabezpečené "keiteringom" - samostatnou organizáciou, ktorá zabezpečuje prípravu a predaj stravy počas tejto konferencie. Samotná konferencia prebieha v hale, ktorá pojm riadne množstvo návštevníkov (2-3000).

Konferencia je technicky prinášaná do domácnosti, aby mohol každý načrieť z tohto bohatého prameňa Lásky a oslavy Boha.

V roku 2012 som sa zúčastnila konferencie po prvý krát. Stretla som niekoľkých slovenských spolumodlitebníkov z Grékokatolíckeho vierovyznania z Bratislavy, veľmi som sa tomu potešila. Bolo to úžasné stretnutie! Konferencia mi dala mnoho podnetov k obnove môjho života s Bohom a k novému spôsobu života s Pánom. boh otvoril moje oči i srdce pre jeho Slovo. Okrem zážitkov a zápiskov som si odniesla živú túžbu po Bohu, po živote s ním deň čo deň, po vzdávaní chvál a vďaky, a po tom, deliť sa s týmto úžasným Bohom s inými tak, ako to On bude viesť svojou Prozreteľnosťou! Bol to úžasný zážitok spolupatričnosti nielen rôznych konfesií a vierovyznaní, ale predovšetkým  zážitok živej túžby po "viac" života so živým Bohom, po živote s inými ľuďmi v Bohu a s ním a s túžbou po tom, aby každý človek mohol spoznať tohto úžasného Boha!

Nech vás žehná Pán!

Téma 2013: Stvorený k chvále jeho velebnosti!

 

Viac k téme na ďalšom bloguheartMK

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Johannes Hartl je super! Zazila som ho ako recnika na jednej konferencii. Bozi muz! Bozia sluzba!
Odoslané 4.1.2013 22:45.
Tak jeemoticon Vďaka za komentáremoticon
Odoslané 4.1.2013 23:11 ako reakcia na S. Františka Čačková OSF.
Ďakujem za pripomenutie mojich vzletných pocitov pri podobných zážitkoch. Bolo to krásne, plnosť radosti, nekonečná radosť a posilnenie istoty.
Odoslané 5.1.2013 9:41.