Blogy

« Späť

Odhalená identita

Odhalená identita

14 November 2013, 17:30, zdroj: http://www.kath.net/news/43708

 

Identita 'Vizionárky' zo stránky 'Varovanie' je odhalená

Sama sa nazvala menom „Mária od Božieho Milosrdenstva“. V skutočnosti by sa malo jednať o írsku PR podnikateľku Mary Carberry. Dublin (kath.net/jg)

+

Identita "vizionárky" známej zo verejného blogu „Varovanie“ by mala byť odhalená. V "proroctvách" sama seba nazýva menom  „Mária od Božieho Milosrdenstva“. Podľa článku na blogu „midwaystreet“ sa jedná o 58 ročnú PR podnikateľku Mary Carberry (foto) z Dublinu. Vystupuje aj pod menom za slobodna ako Mary McGovern.

Pani Carberry sa na verejnosti objavila v roku 2009 z kruhu taktiež podivného „vizionára“ Joe Colemana. Pomáhala mu pri šírení "posolstiev“ v rádiu a v tlačových médiách a pri propagovaní internetovej stránky. V novembri 2010 boli zverejnené prvé „posolstvá“ známe ako „Varovanie“, ktoré naznačujú podobnosť s „proroctvami“ od Colemana. V oboch „proroctvách“ je oznamovaný "príchod veľkého súženia" a pod. V tom istom čase (v novembri 2010) prerušila pani Carberry všetky kontakty s Joe Colemanom. V júni 2013 potvrdil pán Coleman  správou mailom, že sa u „Márie od Božieho Milosrdenstva“ jedná o Mary Carberry. Pred niekoľkými dňami sa objavil list pravdepodobne z kruhu rodiny Carberry, ktorý toto potvrdil. Na základe mnohých osobných detailov je možné tento list považovať za seriózny, ako vyjadril „mydwaystreet“. V liste je potvrdené, že pani Carberry pred stretnutím s pánom Joe Colemanom nemala žiadne "vízie/posolstvá", hovorí sa tak doslovne.

Podľa „mydwaystreet“ by mohla byť na základe týchto publikácií „Varovanie“ potvrdená  jej identita. Tieto „vízie/posolstvá“  od „Márie od Božieho Milosrdenstva“ majú byť v Coma-Books v írskom hlavnom meste Dubline vydané v knižnej podobe. Vydavateľstvo sídli na tej istej adrese ako vydavateľstvo Trupet Publishing Ltd. Carberrys. Dcéra Sarah bola pri založení účastná podielom na firme Trumpet Publishing Ltd. Druhým spolupartnerom by mal byť Breffni Cully. Na základe rôznych fotografií sa ukazuje, že Cully je identický s „Josefom Gabrielom“, ktorý vystupoval na seminároch v lete a na jeseň roku 2013 v USA.

Medzičasom je Sarah Carberry vedúcou firmy iného podniku jej matky, a odišla z vydavateľstva Trumpet Publishing. Jej nasledovníkom je Heinrich Martin Roth z Kolína (Nemecko). Roth spravuje nemeckú stránku Varovanie, ktorú je teraz možné nájsť pod titulom „Kniha pravdy“. Roth je pravdepodobne aj vydavateľom nemeckej knižnej verzie týchto posolstiev.

Kontaktná sdresa anglickej stránky „Varovanie“ je tá istá ako tá z vydavateľstiev Coma-Books a Trumpet Publishing.

Blog „mydwaystreet“ je teraz zložený len z príspevkov k Mary Carberry. Katolícky teológ Ronald Conte, ktorý sa už predtým kriticky vyjadroval k „posolstvám“ Joe Colemana a k téme „Varovanie“, považuje tieto odhalenia  za dôveryhodné a zverejnil tieto texty z blogu „midwaystreet“ aj na stránkach svojho blogu.

 

Zverejnené 14 Novembra 2013, 17:30, zdroj text aj foto:http://www.kath.net/news/43708  - verejný portál správ z katolíckej Cirkvi Kath.net

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
[...] Písmo Sväté hovorí, že na konci vekov príde mnoho zvodcov, falošných prorokov (a žiaľ aj prorokýň) ktorí sa budú vydávať za Krista, alebo budú hovoriť že Kristus ku nim hovorí – no hneď nás Písmo... [...] Čítať viac
Odoslané 12.4.2016 19:17.