Blogy

« Späť

Márii

Márii

a všetkým ženám a dievčatám, ktoré nosia jej meno MÁRIA

Anjel pozdravil Máriu a povedal jej posolstvo Boha. Lk 1, 26-38; "Buď pozdravená, Mária, si plná milosti..."

Evanjelista opisuje s úplnou presnosťou, kde sa stretnutie odohráva a ako, presne zaznamenáva pôvod ženy, ktorá bola oslovená anjelom. Anjel, posol poslaný od Boha, pozdravil vyvolenú ženu pre toto poslanie, oslouje ju menom...

My sme dostali meno, aj nás Boh volá po mene. my milé Márie, sme dostali nádherné a vzácne meno Matky Božej.

Moje meno nie je len nejaké, hocijaké, je určité, mňa zavolal Boh do života a dal mi meno. Krstom som bola naplnená jeho milosťou a dal mi nový život Božieho dieťaťa. Mária je mojou matkou. je mojou ochranou, prostredníčkou a prosebnčkou u Boha, je Ježišovou aj mojou najdrahšou matkou.

Nech nás všetky napĺňa a vedie Duch svätý, nech je Pán s nami, kdekoľvek ideme, aj my sme našli milosť u Boha, daroval nám život, a daroval nám matku Máriu, Ježiša, a večný život. Želám vám, aby ste sa radovali z mena, ktoré nosíme a ďakovali za našu Matku Máriu!

Želám vám všetkým, ktoré nosíte meno Mária, všetko požehnanie Boha Otca, syna a Ducha svätéo a lásku Boha k dnešnému sviatku!

heart

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Krásne! Pripájam sa k blahoželaniu Máriám, so želaním hojnosti Božích milostí, zdravia, šťastia, radosti, pokoja a lásky.
Odoslané 12.9.2013 12:26.
Naozaj krásne, súhlasím s Aničkou.
Aj ja želám všetkým Máriám, konkrétne Tebe, milá Maruška, i Márii Irme hojnosť Božích milostí, darov Ducha Svätého a mocnú ochranu Vašej orodovníčky Panny Márie emoticon
Odoslané 12.9.2013 12:57.
Veľmi pekne ďakujem. Veľmi dobre mi to padlo, lebo dnes som dostala aj smutnú správu - syn píše: Dnes ráno si Panna Mária s Pánom Ježišom prišli po moju mamičku a vyslobodili ju z ťažkého kríža dlhoročnej choroby. Viac napíšem na modlitbách.
Odoslané 12.9.2013 13:05 ako reakcia na Eva Vráblová.
Krásne. Aj ja sa pridávam k prianiu pre všetky Márie. Radosť, lásku, pokoj, a všetko dobré nech vám Pán požehnáva po celý život. <3
(kvetinkového smajlíka neviem, tak aspoň srdiečkového ;) )
Odoslané 12.9.2013 14:05.
Ďakujem vám a žehnám vás a Máriouemoticon
Odoslané 12.9.2013 16:19.
...hľa služobnica Pána...

Žime svoju slobodu v zodpovednosti - ako nám to svojím životom ukázal pápež Ján Pavol 2 - Totus Tuus - celý Tvoj Mária - . Som služobník Pána.

Žime svoju slobodu v zodpovednosti ...!
Odoslané 13.9.2013 21:10.