« Späť

Dobrovoľníci a animátori - SÚRNE!

Dobrovoľníci a animátori - SÚRNE!

"Rátame s tebou v tíme P15" - v duchu tejto myšlienky sa tím P15 obracia na všetkých dobrovoľníkov/animátorov, ktorí prejavili záujem pomôcť s prípravami P15, no z technických dôvodov neobdržali od tímu potvrdzujúci email.

"Prosíme vás, aby ste si ešte dnes skontrolovali svoje e-mailové stránky, či ste v nich dostali potvrdzujúci e-mail od tímu s pokynmi k platbe. Zároveň prosíme tých, ktorí neuhradili poplatok, aby tak urobili najneskôr do dnešnej polnoci (do 9.7.). Potvrdenie o uhradení potom obratom pošlite na email registracia@narodnestretnutiemladeze.sk," vyzýva Miroslav Novák z registračného tímu. 

Okolo štyristo mladých prejavilo záujem pomôcť s prípravami P15. "Veľmi sa tešíme z tohto záujmu. Všetkým sme poslali potvrdzujúci email s prosbou o platbu, avšak dozvedeli sme sa, že mnohým nedošiel, alebo im ho vložilo do spamu. Preto sme  od nich dodnes neobdržali poplatok. Prosíme, pomôžte nám, ozvite sa nám, uhraďte poplatok a dajte nám vedieť, že s vami ako s dobrovoľníkmi/animátormi môžeme rátať," hovorí Marika Komendová z centrálneho tímu P15. "Po uhradení poplatku a prijatí potvrdenia o uhradení (výpis z internet bankingu) od nás môžete očakávať ďalší email, v ktorom vám dáme vedieť službu, do ktorej sme vás vybrali a čas, kedy je potrebné, aby ste prišli," dodáva.

Komunikačný tím P15