Lov letných radostí

« Späť

Bonus 1 - Radosť z putovania

Bonus 1 - Radosť z putovania

Je tu! Prvá bonusová úloha. 

PUTUJTE K SVÄTEJ BRÁNE MILOSRDENSTVA

Túto bonusovú úlohu splníte, ak v termíne od dnes (3. 7. 2016) do konca prázdnin (31. 8.) navštívite aspoň jednu Svätú bránu a fotografiu zverejníte niekde na internete. Myslím, že by bolo škoda nevyužiť príležitosť, aktuálnu práve pre tento rok. Výlet k "Svätej bráne" môže byť zaujímavý pre každého. Ak aj nie pre samotnú myšlienku Roku milosrdenstva, rozhodne sa mi vidí, že hustota Svätých brán je tak akurát. Dosť blízko, aby aspoň k jednej bráne mohol putovať každý, ale zároveň dosť ďaleko, aby to stálo za výlet. (Zoznam kostolov so Svätou bránou nájdete na konci tohto príspevku.) 

Želám vám radostné putovanie a nech aj touto cestou načerpáte radosť, milosrdenstvo a lásku do svojho srdca. 

 

Pre istotou zopakujem, že bonusovú úlohu môžete použiť namiesto ktorejkoľvek nesplnenej úlohy (ako žolíka). Ale oplatí sa vám ju urobiť aj v prípade, že všetky denné úlohy stihnete urobiť včas. Jednak verím, že vám prinesie krásny zážitok sama o sebe, ale tiež v prípade rovnosti bodov dostane prednosť ten, kto bude mať splnených viac bonusových úloh. 

Kedy je potrebné túto úlohu splniť? Bonusovú úlohu môžete plniť od dátumu zverejnenia až do konca prázdnin. To znamená, že ak ste cez Svätú bránu prešli už včera a máte aj fotografiu, nemôžete ju použiť ako splnenie bonusovej úlohy. Aby sa vám to počítalo, musíte splniť úlohu znovu (čiže v tomto prípade znovu putovať k Bráne milosrdenstva (tej istej alebo inej, to je na vás) a fotografiu zverejniť na internete. 

Želám vám krásny výlet a hojnosť Božieho milosrdenstva v srdci. 

 

PS: Pre tých, čo azda nevedia, tu je článok o tom, čo pre mňa znemená prejsť Svätou bránou a tiež zoznam Brán milosrdenstva na Slovensku a link na zoznam a mapu brán v Čechách a niektorých ďalších okolitých krajinách - http://letitia-tiba.blogspot.sk/2016/04/brany-milosrdenstva.html

PS2: Možno máte Svätú bránu niekde "za rohom", alebo v kostole do ktorého pravidelne chodievate. Potom si zorganizujte púť do niektorej vzdialenejšej brány. A ak budete mať cez prázdniny cestu do zahraničia, bolo by skvelé navštíviť aj nejaký miestny kostol so Svätou bránou, čo poviete? 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým