Oznamy

« Späť

"Teológia tela" Jána Pavla II.

Zaujímavá ponuka formácie - záznamy z konferencie

 

Nahrávky z konferencie o Teológii tela s Katrinou Zeno

 

V dňoch 17. – 20. novembra prebehla konferencia o Teológii tela Jána Pavla II.  Organizovali ju redemptoristi s podporou saleziánov a Konferenciou Vyšších predstavených ženských reholí. Na všetky stretnutia, či už v Bratislave, alebo v Banskej Bystrici boli silné ohlasy. Viac o konferencii: http://www.smn.sk/kz/.

Všetky záznamy z konferencie, audio aj video, si môžete zadovážiť z internetového obchodu Kumran. U redemptoristov v Bratislave sú všetky tieto materiály tiež k dispozícii, zakúpiť si ich môžete pred, alebo po sv. omši. Viac informácii o všetkých materiáloch: konferencia.katrinazeno@gmail.com. Nahrávky sú dobrou pomôckou jednak pre formáciu laikov, slobodných, manželov, aj zasvätených.  

 

   K dispozícii je MP3 nahrávku všetkých prednášok s bonusovým DVD z Relácie s Katrinou Zeno v TV LUX na tému "Som žena." Druhý produkt je videonahrávka stretnutia Katriny Zeno s manželmi s názvom "Manželstvo ako tajomstvo." Tretia nahrávka je 2 DVD z celodennej konferencie pre zasvätené ženy s názvom Nevesta Ducha. Štvrté DVD nesie názov Identity ženy a piate je pre mladých a slobodných s názvom Sexualita ako dar.

 

 

 

 

 

 

Predchádzajúci
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Jarka, vieš poradiť, ako sa dostať k týmto záznamom?
Odoslané 20.1.2012 14:06.
Správa z konferencie s Katrinou Zeno http://www.media.ku.sk/spravy-cirkev-nabozenstvo/188-teologia-tela-jana-pavla-ii­
Odoslané 20.1.2012 23:09 ako reakcia na Ajka Kolbová.