« Späť

Dobrý človek ešte žije

Dobrý človek ešte žije

Vrátenie nájdených peňazí

 

 

Vyberala  som si peniaze  (200 Eur) z bankomatu TB v Tescu-Lamač.  Zabudla som ich v automate. Keď som sa pre ne vrátila, už tam neboli. Zavolala som na tel. číslo uvedené na bankomate, operátor mi poradil, že mám ísť na druhý deň (v úradných hodinách) do pobočky TB. Stalo sa to v pondelok  a vo štvrtok som dostala SMS správu, že mi prišlo na  účet 200 Eur, dnes som dostala mailovú správu, že moje peniaze boli vrátené   nálezcom do pobočky. 

Čože dám na odplatu poctivému nálezcovi?  „Vezmem, pozdvihnem kalich spásy a budem vzývať Meno Pánovo.“ Vezmem ruženec a pomodlím sa za Božie milosti pre neho a jeho  požehnanie.

Za čo mám ďakovať? V prvom rade za to, že som bola pod Božou ochranou, pod ochranou Panny Márie i anjelov strážnych a hlavne za to, že dobrý človek ešte žije!

 

 

 

 

obrázok: google

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Priznávam sa, že tentokrát od rána mi len ten príbeh s tým "dobrým človekom" víri v hlave. Koľko dobra to rozvírilo! Keď som sa v ten deň zmienila synovi čo sa mi stalo, jeho prvá reakcia bola: "Neboj sa, my ti pomôžeme". Moja priateľka jednala podobne: "Nemaj strach, urobím si iný rozpočet." Povieme: "Bol to len úmysel." Ale ja viem, že títo to mysleli vážne a v prípade potreby by bol realizovaný. Večný Otče, chcem Tebe vďaky vzdať, chváliť ťa a velebiť, lebo bez teba by to možné nebolo. Ty riadiš naše kroky, Ty nás napájaš a kŕmiš dobrami života prostredníctvom Eucharistie a riadiš naše životy vnuknutiami Ducha Svätého. Nech sa pokoj rozhostí do našich sŕdc, aby sme vedeli svoje úsilie na premenu svojich sŕdc v plnosti realizovať.
Odoslané 30.4.2013 8:26.
Mám podobné skúsenostiemoticon Chcem si ich pripomínať, myslieť na ne hlavne v časenezdaru a strát, ktoré sa stanú, aby som nikdy nezabudla na lásku Boha a dobrých ľudí, ktorí skutočne sú a žijú! Aleluja! Vďaka za blog, Anka!
Odoslané 30.4.2013 8:43 ako reakcia na Anna Václavová.