« Späť

Kardinál Chryzostom Korec

Kardinál Chryzostom Korec

Kardinál Korec sa neprebral po operácii, jeho stav je kritický

 

SITA, TASR | 14. júna 2012  12:28 - aktualizované 14.6.2012  13:01  

Kardinál Ján Chryzostom Korec (88) leží v umelom spánku v nemocnici, neprebral sa po operácii slepého čreva. Kardinála Korca hospitalizovali vo Fakultnej nemocnici v Nitre v utorok dopoludnia, prasklo mu slepé črevo. "Bol prijatý v ťažkom septickom stave s perforovaným slepým črevom, ťažkým zápalom pobrušnice a zlyhávajúcimi vitálnymi funkciami," povedala námestníčka riaditeľa nitrianskej nemocnice Alena Ďurišová.

 

Modlime sa za jeho uzdravenie.

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/kardinal-korec-sa-neprebral-po-operacii-jeho-stav-je-kriticky-p57-/sk_domace.asp?c=A120614_122823_sk_domace_p23#ixzz1y2JdBY7E

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Dávno som tak srdcervúco neplakala. Veľmi si želám, aby som mohla raz v živote pobozkať ruky J.E. Kardinálovi Korcovi. Je to ťažká túžba vzhľadom na môj zdravotný stav, ale neprestávam dúfať, že sa mi to splní. Pán Kardinál má ešte čo povedať aj tejto dobe. A s ohľadom na plnosť jeho srdca, viem, že ešte nie je všetko dopovedané z jeho strany. Ja viem len vyjadriť svoju hlbokú úctu a lásku k nemu, ako Cirkevnému predstavenému, ale i ako k človeku.
Odoslané 17.6.2012 11:55.