« Späť

Keď sa ráno vydávaš na cestu 2806

Keď sa ráno vydávaš na cestu 2806

Keď chceš, môžeš ma očistiť

Keď sa ráno vydávaš na cestu, do školy, do práce - kdekoľvek, berieš si kúsok chleba. Nezabudni si teda vziať so sebou aj slovo pre svoju dušu.

Kto si denne vezme k srdcu iba kúsok zo Svätého písma, dostane omnoho viac. Dovoľ, nech sa v tebe zakorení pravidelne Božie Slovo a aj ty dostaneš viac. Duchu Svätý, kiežby tvoje slovo ožilo v živote mnohých ľudí.


Mt 8,1-4  Keď Ježiš zostúpil z vrchu, išli za ním veľké zástupy. Tu prišiel k nemu istý malomocný, poklonil sa mu a vravel: „Pane, ak chceš, môžeš ma očistiť.“ On vystrel ruku, dotkol sa ho a povedal: „Chcem, buď čistý!“ A hneď bol očistený od malomocenstva. Potom mu Ježiš povedal: „Daj si pozor a nikomu o tom nehovor, ale choď, ukáž sa kňazovi a prines obetný dar, ako predpísal Mojžiš im na svedectvo.“

 

 

Mt 15,32-39     Ježiš zvolal svojich učeníkov a povedal: "Ľúto mi je zástupu, lebo už tri dni sa zdržiavajú pri mne a nemajú čo jesť. A nechcem ich prepustiť hladných, aby nepoomdlievali na ceste."  Učeníci mu povedali: "Kdeže vezmeme na púšti toľko chleba, aby sme nasýtili takýto zástup?" Ježiš sa ich opýtal: "Koľko máte chlebov?" Oni odpovedali: "Sedem a zopár rybiek." Tu rozkázal zástupu, aby si posadal na zem. Vzal sedem chlebov a ryby, vzdával vďaky, lámal a dával učeníkom a učeníci zástupom. Všetci jedli a nasýtili sa. A nazbierali sedem plných košov zvyšných odrobín. Tých čo jedli, bolo štyritisíc mužov okrem žien a detí. Potom zástupy rozpustil, nastúpil na loďku a prišiel do magadanského kraja.

 

Krásne požehnané, milostí plné dobré ráno, nekonečnú Božiu lásku a nech sú vaše kroky vedené v zdraví, šťastí, v radosti, pokoji a v láske po celý deň!

Obr. Beautifull-google

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým