« Back

Uzdravenie bračeka

Ďakujem Vám!

Niektorí si to možno všimli, iní to nepostrehli, lebo sa jednalo len o krátku záležitosť. Približne pred 2 týždňami v sobotu som na modlitbovú stenu napísala prosbu s týmto istým nadpisom. A hneď nasledujúci deň som mohla písať svedectvo. Aj som napísala, ale podľa pravdy, neviem ako to tu s tými svedectvami k modlitbám funguje a nenašla som ho.

A tak píšem znovu. Ďakujem Vám. Ďakujem tým desiatim anjelom, ktorí si pri modlitbe spomenuli na môjho chorého bračeka.

Má osem rokov a vlastne je to už riadny chalan J. Keď som Vám písala už druhý deň mal vysoké horúčky od 39 do 40 stupňov, ktoré sa nedali zraziť. Nepomáhali obklady, tabletky, sirupy... stále nič, ak sa nám aj podarilo znížiť teplotu za polhodinku už bola zase rovnako vysoká. Báli sme sa oňho všetci, zopár rokov dozadu mu totiž zistili problémy so srdiečkom. Modlila som sa a poprosila som aj Vás.

Podvečer môjho otca napadlo, že existuje rastlina čistec a tá sa používa na zrazenie teploty a že náhodou ju aj máme doma, lebo prednedávnom ju zháňal pre svoju kolegyňu a zohnal viac.

Teplota začala klesať. 38, 9.... 38, 5... 37, 5... 36, 9.

V pondelok už po horúčke nebolo ani stopy a jediným už malým problémom bolo doliečiť kašeľ.

Ďakujem Vám, že ste sa aj Vy prihovorili za môjho bračeka u nášho Ocka. Vďaka. A Jemu sláva, pretože sa večne zmilúva nad nami.

Comments
sign-in-to-add-comment
Boh nám pomáha zväčša prostredníctvom ľudí. To isto On vnukol Vášmu ockovi tú myšlienku... A že do byliniek dal liečivé schopnosti tiež On, to vieme už dávno.
Posted on 2/17/13 10:12 AM.
Zuzka ďakujem. Teším sa z uzdravenia bračeka a teraz som chorá ja, mám tiež vysoké teploty, tiež sme bylinkári ale japoznám len české názvy, lebo som tam chodila do školy....musím prelúskať atlasy...zrejme je toto ľudový názov.Ale Bohu vďaka, za bračeka sme sa modlili!
Posted on 2/17/13 4:36 PM.
A teraz sa modlíme za teba, Irmuška. Tak ako si sa ty za mňa a hneď sa mi aj polepšilo. Vďaka!
Zuzka, teším sa za tvojho bračeka aj (možno hlavne) za tvoje svedectvo a lásku a dôveru k Bohu. Bohu vďaka.
Posted on 2/17/13 11:00 PM in reply to Mária-Irma Danieliszová.