« Späť

Akcia WORSHIP FESTIVAL S M. REDMANOM & M. SMITHOM

Akcia WORSHIP FESTIVAL S M. REDMANOM & M. SMITHOM
Mládež Pre Krista – Slovensko, združenie vás srdečne pozýva na jedinečný koncert chvál za účasti dvoch najpopulárnejších worship interpretov súčasnosti! Koncert bude súčasťou Worship Festivalu so slovenskými worship interpretmi, lídrami a rečníkmi, s modlitbami na pódiu, uctievaním a chválami. Na záver Worship Festivalu vystúpia Matt Redman (držiteľ GRAMMY 2012, autor piesní Heart of Worship, Blessed be your name, Our God, 10.000 reasons)  a Martin Smith (zakladateľ kapely Delirious?, autor piesní I could sing of your love forever, History Maker, Majesty) s ich spoločným programom v rámci európskej časti „God's great dance floor“ Tour 2013!
 
Koncert sa uskutoční 10.10. 2013 v Športovej Hale Koniareň v Ružomberku! Lístky si môžete zakúpiť na našom webe: mpks.sk/wf/ Cena lístka v predpredaji: 10€ (na mieste 12€) POČET LÍSTKOV JE VŠAK LIMITOVANÝ!
 
Osobné pozvanie od M. Smitha na koncert v Ružomberku:

AKCIA

Spustili sme akciu "10+1" a celá akcia funguje tak, že ak si naraz zakúpite 10 lístkov, 1 lístok získavate automaticky zadarmo (pri 20 lístkoch, 2 zadarmo, atď...)! Podmienkou je, aby lístok zakúpila jedna osoba, naraz pod jedným /a rovnakým/ VS, aby sme tak vašu platbu následne vedeli v systéme identifikovať! O úspešnosti platby vás budeme informovať. V deň koncertu sa potom týchto „10 + 1 ľudí“ dostane na koncert pod uvedeným VS kupujúceho. Akcia trvá až do 7.10. 2013! TAK NEVÁHAJTE A KUPUJTE!!!
 
MojuKomunitu informoval Milan Macek, manager podujatia
 
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým