« Späť

Stretnutie priateľov MK na Campfeste

Stretnutie priateľov MK na Campfeste

Moja Komunita túži spájať kresťanov, aby rástlo Božie kráľovstvo. Viacerí z nás sa vďaka Mojej Komunite mohli spoznať aj osobne, čo prinieslo dobré ovocie. Tieto osobné stretnutia nás motivovali vykročiť z on-line sveta a stretnúť sa spoločne na jednom mieste.

Pozývame Vás na spoločné stretnutie priateľov Mojej Komunity na Campfeste v Kráľovej Lehote v sobotu 3.8.2013 o 12:00 na lúke medzi hlavným stanom „Hangár“ a riekou.

Túžime potom, aby sme sa zoznámili osobne a nadviazali nové priateľstvá.  Tešíme sa, že sa spolu poriadne zabavíme ☺

Chceme sa modliť za úmysly na modlitbovej stene a za ďalšie smerovanie Mojej Komunity, hľadať efektívne spôsoby spájania a prepájania kresťanských internetových projektov.

Účasť na stretnutí prisľúbili: Robert Krett (zakladateľ Mojej Komunity), sr. Františka Čačková, chlapi z Godzone, Marika Janusová (PR manažer) zo ZKSM a Lukáš Košťál (vedúci nového projektu WorshipLife.sk).

Spoznáte nás podľa množstva modrých balónikov MojaKomunita, ktoré čakajú na to, aby ste si aspoň jeden z nich odniesli domov.

Pripojte sa aj na Facebook udalosti.

Campfest

 

CampFest | open air festival, ktorý organizuje Mládež pre Krista - Slovensko! ZAŽIJEŠ: dynamické chvály, hlboké uctievanie, inšpiratívne slovo, semináre, svedectva a pestrú hudbu na viacerých pódiach súčasne s viac ako 4500 mladými ľudmi! Našim cieľom je priniesť mladým ľuďom na Slovensku evanjelium Ježiša Krista a pomáhať im žiť vyvážený život, postavený na Božom Slove, v zodpovednosti voči rodine, cirkvi a spoločnosti.

Prečo téma "Vo vzťahu..."? Lebo vnímame potrebu priviazať sa novým a pevnejším uzlom - VZŤAHOM aby sme mali priame a pevné spojenie s nebeským Otcom, ku ktorému ideme. Veríme, že Pán Boh nás aj na CampFeste 2013 vyučí svojmu zámeru, ktorý má pripravený pre naše vzťahy a pre vzťah s Ním!!!

www.campfest.sk
 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým