Blog

« Назад

Predstav si niekoľko tisíc mladých počúvajúcich o Bohu v Tvojej záhrade! Cítiš sa nadšený alebo zhrozený?

Predstav si niekoľko tisíc mladých počúvajúcich o Bohu v Tvojej záhrade! Cítiš sa nadšený alebo zhrozený?

Presne toto je Campfest každý rok - miesto stretnutia sa zvlášť mladých s Bohom a tento rok celú myšlienku festivalu jedinečne vystihuje motto „Jednoucho s Ním“.  Všetko sa rieši, všetko sa dá, všetko je o tom BYŤ jednoucho s Ním!
Túžiš po tom, aby Tvoj kamoš, frajerka, spoluhráči z futbalu, spolužiak, suseda,...tvoj syn, synovec, neter, vnučka prišli KONEČNE ! do reálneho kontaktu s Bohom ? Na Campfeste je veľmi vysoká šanca toho, že sa to podarí. Prečo som i taká istá ?

  1. Kvôli silnej modlitbovej podpore desiatok modlitebníkov, ktorí sa už dlho pred začatím, ale i počas celej akcie vytrvalo a s nasadením modlia za každého, kto príde a vyprosujú mu mocnú Božiu prítomnosť a silný vzťah s Ježišom.
     
  2. Svedomitá príprava a výber programu nie z marketingového hľadiska, ale kvôli tomu, aby mohli účastníci čo najviac a čo najlepšie načerpať.
     
  3. Mnoho spôsobov a variácií- možno cítiš, že sa nevieš danému mladému človeku priblížiť, má iný štýl, preferuje iný druh hudby...Na Campfeste si isto nájde i ten svoj štýl a Boh si zasa nájde cestičku k nemu.
     
  4. Čas- hoci Campfest má skutočne bohatý program, ponúka účastníkom i jednoduchú, ale veľmi dôležitú vec- čas- čas upevniť vzťahy, možnosť ísť do poradenského stanu, kde ľudia majú čas na Tvoje problémy a chcú ťa počúvať, majú čas na „neinstantnú“ modlitbu za Teba.

Nemusíš mať svoju obrovskú záhradu a svojich rečníkov a modlitebníkov- stačí využiť možnosť, ktorá sa Ti sama núka a zobrať so sebou ešte niekoho- že by to stálo ešte zaplatiť lístok aj jemu ? Ak sa Ti podarila brigáda, alebo si zarábajúci- povzbudzujem Ťa, neváhaj ! Budú to veľmi dobre investované peniaze, ktoré sa Ti, hovorím z vlastnej skúsenosti, veľmi rýchlo a zázračným spôsobom vždy vrátia.

A ozaj - Campfest je najmä pre mladých, no ak chceš urobiť duchovnú službu pre svojich rodičov (ktorí majú lístok na sobotu zdarma, ak ideš Ty na celý CF), vezmi ich na dobrú prednášku a chvály, myslím, že budú dotknutí  a požehnaní rovnako ako Ty ☺.

Ak Ťa tento blog , daj ho prosím, zdieľať , aby sa k nemu mohli dostať aj iní. 

Комментарии