« Назад

Tím P15 s novým primátorom Popradu

Náš centrálny tím po prvýkrát oficiálne prijal novozvolený primátor mesta Poprad Jozef Švagerko (3. marca). Na pracovnom stretnutí sme prebrali hlavné body vzájomnej spolupráce.

Rokovanie, na ktorom sa zúčastnil aj spišský biskup Mons. Štefan Sečka a popradský dekan Anton Oparty, nadväzuje na prijatie memoranda o spolupráci, ktoré vlani v októbri podpísali žilinský biskup Mons. Tomáš Galis s bývalým primátorom Popradu Antonom Dankom.

     

Obe strany prejavili záujem pokračovať v spolupráci. Dohodli i konkrétne kroky, ktoré sú v ich možnostiach. Tím novozvoleného primátora pozval k účasti na P15. Z vyše hodinovej diskusie zároveň vyplynuli viaceré povinnosti pre obe strany. Partneri vzájomne potvrdili plán požehnať a odhaliť pamätnú tabuľu s podobizňou svätého Jána Pavla II. pri príležitosti 20. výročia jeho návštevy v Poprade. Ďalšie stretnutie bude o mesiac. 

     

Rokovanie s primátorom odštartovalo sériu viacerých ďalších rokovaní s mestom, partnermi, sponzormi a účinkujúcimi P15. Zúčastnili sa na ňom aj ďalší traja členovia centrálneho tímu P15 (zodpovedný za vzťahy s mestom, manažment akcie a médiá) a Marek Budzák, poverený koordinátor za mesto Poprad. Stretnutiu predchádzali raňajky s médiami, rokovanie so zástupkyňou Mládežníckeho parlamentu a ďalšie stretnutia.

     

Komunikačný tím P15
Snímky: Martin Buzna 

Комментарии