« Назад

Nestihli ste on-line registráciu?

Národné stretnutie mládeže P15 smeruje do finále. Oficiálna registrácia sa skončila druhý júlový utorok (14. júla 2015). Na P15 sa prihlásilo takmer 3000 ľudí. Vyše 400 z tohto počtu je dobrovoľníkov. Oddnes sa už nebude možné registrovať on-line. Registrácia bude možná už len na mieste počas samotného podujatia. Pri registrácii na mieste však už nezabezpečujeme ubytovanie ani stravu.

Potvrdzujúci e-mail pre účastníkov s bližšími informáciami plánujeme poslať všetkým zaregistrovaným a potvrdeným účastníkom v príbehu najbližších dní. Akékoľvek otázky je možné písať v prípade záujmu na email: info@narodnestretnutiemladeze.sk. Ak sa nebudete môcť zúčastniť P15, uhradený poplatok sa nevracia, ale je možné nájsť za seba náhradu. Ak ste sa dostali do tejto situácie, oznámte nám vaše meno a priezvisko a údaje vášho náhradníka na adresu: registracia@narodnestretnutiemladeze.sk.

Na P15 sa bude možné zaregistrovať aj na mieste, avšak bez možnosti získať stravu a ubytovanie. Vstup na celú akciu bude v tomto prípade stáť 30 eur. K dispozícii budú aj vstupy na jeden deň (bez možnosti získať stravu a ubytovanie). Za piatkový program zaplatí záujemca 10 eur, za sobotný 15 eur a za nedeľný 10 eur. Samostatný sobotný večerný program bude stáť 5 eur. 

Ukončenie on-line registrácie pre účastníkov nadväzuje na ukončenie registrácie pre dobrovoľníkov. Registračný tím P15 im v týchto dňoch poslal informačný e-mail s bližšími informáciami o ich konkrétnej službe. Zapojiť sa mohli do dvoch desiatok pracovných tímov. V e-maili dostal každý dobrovoľník informáciu o tom, v akom tíme bude slúžiť. Vedúci tímu sa svojim ľuďom ozve v priebehu najbližších dní s bližšími informáciami o službe. Zároveň dostali pokyny o presnom čase a mieste služby, ako aj informáciu, kde prebehne osobné overenie ich registrácie po príchode do Popradu. V prípade, že chcú svoju službu konzultovať osobne, môžu sa ozvať na e-mail: info@narodnestretnutiemladeze.sk. Dobrovoľníci si majú so sebou vziať spacák, karimatku, občiansky preukaz alebo iný doklad totožnosti, zdravotný preukaz poistenca, obuv a oblečenie vhodné pre službu.

Komunikačný tím P15 

Комментарии