« Назад

Váš PredPOKLAD

Ta najsamlepšie novinky z Popradu, ne? Pod takýmto podtitulkom ste denne stretávali newsletter Národného stretnutia mládeže P15. Jeho tvorcom treba vzdať veľké uznanie. Kto za tým stál?

„Snažili sme sa odlíšiť od toho čo robí web a video tím. Hľadali sme konkrétne veci, detaily, na ktoré sa človek normálne nezameriava," vymenúva šéfredaktor predPOKLADu Samuel Štefan Mahút. Zároveň však dodáva, že podstatné je, pre koho to robia. "Nerobíme to pre ľudí, čo sedia doma, aby si prečítali o čom to tu bolo, ale pre účastníkov P15. Hľadali sme a tvorili informácie, ktoré ich zaujímajú, robili sme s nimi anketu, písali sme im odporúčania a snažili sme sa nájsť vtipné veci,“ dodáva Samuel, ktorý robil aj grafiku. 

Päťčlenný tím, ktorý bol súčasťou komunikačného tímu, veľa toho nenaspal. Cez deň tvorili obsah nasledujúceho čísla a v noci sa striedali pri tlačiarni. Ich dielo vyšlo v náklade 1000 kusov. "Pri predposlednom čísle som spal štyri a pri poslednom asi dve hodiny,“ dodáva s úsmevom Sameul. Pracovali cez deň, aj cez noc. A nezastavila ich ani únava, hodnotí výkon svojich zverencov vedúci komunikačného tímu P15 Michal Lipiak. „Pre mňa je radosť pozerať sa na takýchto ľudí, ktorí sú pre mňa veľkým povzbudením“ doplnil.  

Stiahnite si: 1. číslo / 2. číslo / 3. číslo

Комментарии