« Назад

Darcovská esemeska pre P15

Podporiť Národné stretnutie mládeže P15 v Poprade môžu oddnes všetci, ktorí sa rozhodnú poslať darcovskú SMS (DMS) na projekt P15. Túto možnosť môžu využiť zákazníci spoločnosti Orange, Telekom a O2 do 5. augusta 2015. DMS stačí poslať na číslo 877 v tvare DMS P15 (DMS medzera P15). Cena jednej DMS sú 2 eurá. Na účet zbierky pôjde 96 % z každej DMS (t. j. 1,92 €).

Výťažok zo zbierky bude použitý na podporu prípravných, realizačných a hodnotiacich aktivít podujatia Národné stretnutie mládeže P15, ktoré sa uskutoční od 31. júla do 2. augusta 2015 v Poprade, ako aj ďalších aktivít pre mládež organizovaných neziskovou organizáciou Kanet. Zbierka je povolená Ministerstvom vnútra SR a je realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov.

DMS čiže Donors Message Service – darcovská sms je jednoduchý spôsob , ktorý umožňuje každému pomocou textovej správy z mobilného telefónu podporiť dobrú vec . Neštátne neziskové organizácie (MVO) tak majú možnosť jednoducho získavať príspevky od drobných individuálnych darcov . Službu DMS poskytuje Fórum donorov v spolupráci s mobilnými operátormi Telekom, Orange a O2. 

 

Komunikačný tím P15

Комментарии