« Назад

Predstavujeme moderátorov P15

Predstavujeme moderátorov P15

Po zverejnení programu P15 organizátori odhaľujú ďalšie detaily. Tentokrát predstavujú mená piatich moderátorov, ktorí budú sprevádzať trojdňový program Národného stretnutia mládeže.

V sobotu 6. júna sa v priestoroch banskobystrickej pobočky Televízie Lux (v Centre Jána Pavla II. na Kapitulskej ulici v Banskej Bystrici) po prvýkrát stretli piati moderátori P15. 

Všetci už majú skúsenosť s "pobytom na javisku" a s moderovaním veľkých mládežníckych podujatí. Manželia Pavel a Vlaďka Legíňovci moderovali stretnutie vysokoškolskej mládeže Akadem, a Vlaďka pracuje aj ako moderátorka v rádiu Lumen. Anetka Lisá (moderátorka Celoslovenského programu 7BOLESTNÁ v Šaštíne a známa aj z obrazoviek TV LUX) a Patrik Jacko (so skúsenosťami s moderovaním Akademu a ADSM) sú "moderátorské stálice" na Púťach radosti a zrelosti vo Vysokej nad Uhom. 

Spolu s režisérom P15 Pavlom Dankom, ktorý moderoval Národné stretnutie mládeže R13, vytvoria rôzne kombinácie moderátorov a moderátorských dvojíc a budú sprevádzať programom P15. Všetci sa na vás veľmi tešia. A tu sú ich pozvania:

Patrik Jacko: Chceš zažiť pravú radosť a úprimné pohladenie lásky? Neváhaj a príď na P15, ktorá ťa zavedie do ríše doteraz nepoznanej...

Pavel Legíň: Na P15 nájdeš veľa Pé: prijatie, priateľstvo, pokánie, poklonu, poklad...  tak neváhaj a príď nájsť svoje Pé na Pé 15... tešíme sa na teba :)

Vladimíra Legíňová: Ak túžite zažiť nezabudnuteľnú atmosféru a stretnúť Pána v malých aj veľkých veciach, príďte na P15 do Popradu. Odhalíte spolu s nami poklad vo vás samých, v ostatných ľuďoch a osviežite sa tým najvzácnejším Pokladom!

Anetka Lisá:  Ak túžiš zažiť dynamiku, živosť, ba až živelnosť Cirkvi, jej silu ukrytú v pokladoch mladých ľudí, a zároveň objaviť aj ten svoj, tak sa Ti isto oplatí prísť pod naše nádherné Tatry a zažiť krásu Krista, spoločenstva, umenia a rôzne iné prekvapenia. P15 bude isto nezabudnuteľná! 

Pali Danko: Žijem tým celým už 15 mesiacov... Keď som rozprával kolegom moderátorom detaily programu, mali sme všetci zimomriavky. A 6. júna bolo v Banskej Bystrici 30 stupňov!!! Tak čo viac mám napísať??? :)

Комментарии