« Späť

Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi 6. február 2021

Posolstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi 6. február 2021

Moje drahé detičky, som Vaša Matka a prichádzam z Neba, aby ste neboli sami a, aby som prešla, spolu s Vami, cez všetky Vaše utrpenia.

 

Detičky moje, na znovuobjavenie lásky, ktorú nieste schopní nájsť, pozývam Vás očistiť Vaše srdcia, prostredníctvom spovede a pôstu; iba tak sa naučíte poznať plán, ktorý má Boh pre každého z Vás.

 

Môj Syn ma posiela medzi Vás, aby, so všetkou mojou láskou, mohla som Vám ukázať chodník Svetla.

 

Keď sa modlíte, detičky moje, modlite sa na úmysly, ktoré má pre Vás Boh Otec; aby ste, každý deň, boli v radosti.

 

Láska je ovocím modliby; a vo Vás, detičky moje, ak dokážete vychutnávať toto ovocie, sa zrodí ovocie jari. Preto Vás povzbudzujem stále viac sa zamilovať do modlitby.

 

Môj Syn je veľmi milosrdný voči každému z Vás, preto ma neúnavne posiela medzi Vás.

 

Detičky, keď sa modlíte, naučte sa úplne ponoriť do modlitby, aby sa táto stala milosťou; a pomaličky sa naučíte chápať vôľu môjho Syna pre Vás.

 

Nemôžte vychutnávať chuť milosti Neba, ak žiadate veci Zeme; nechajte konať mňa; odovzdajte sa mne; lebo môj Syn prijíme Všetko to, čo vo Vás je prázdno, je smútok a úzkosť.

 

Ó deti moje, bolesti, Pán, ich prijal; a prostredníctvom bolesti sa vo Vás rodí puto s Bohom; lebo ste zistili, že iba On mohol byť Vaším útočiskom.

 

Odvahu, destičky moje, prostredníctvom môjho príchodu,  upieram každý deň môj materský zrak, na každého z Vás.

 

Ďakujem Vám, detičky moje, lebo, prostredníctvom vašej vytrvalej modlitby, sa dejú zázraky; ak však vo Vás nie je srdce lásky, ale je tam rozptýlenie, nevychutnáte túto moju lásku.

 

Modlitba premieňa; a mnohí z Vás ešte niesú premenení kvôli odporom. Môj Syn neprišiel posudzovať, ani odsudzovať, ale prišiel, aby ste objavili Pravdu. Satan na Vás chce útočiť počas modlitby, a nedovolí Vám cítiť lásku Boha, tým, že Vás mätie toľkými myšlienkami.

 

Ako Matka poznám a chápem, koľko je rodín, ktoré nenachádzajú pokoj, a zloduch koná, lebo nachádza priestor, aby mohol vstúpiť. Prináša veľa nedorozumenia, veľa depresie a rozdelenia; a Vám hovorím: detičky moje, modlitbou sa oslobodíte od tejto temnoty.

 

Detičky moje, ja Vám hovorím: prostredníctvom Slov môjho Syna, ktoré Vám daroval mojou prítomnosťou, On Vás všetkých zhromažďuje do Svojho stáda, kde Vám nič viac nemôže ublížiť. Apoštoli mojej lásky, nebojte sa, lebo prostredníctvom modlitby, všetko zlo skončí.

 

Ďakujem Vám, detičky moje, že máte dôveru v Slovo Boha, jedinú spásu. Milujem Vás, a žehnám Vás všetkých, detičky moje!

 

Zdroj: https://www.incamminoconmaria.it/2021/02/06/posolstvo-ktore-dala-panna-maria-lellovi-6-februar-2021/?lang=sk

 

http://www.breviariumromanum.com