« Späť

V porovnaní s večnosťou, toto sú malé utrpenia!

V porovnaní s večnosťou, toto sú malé utrpenia!

Máriini pútnici - I pellegrini di Maria. Posolstvo pre ludstvo dané Pannou Máriou Lellovi. 05/05/18

Drahé deti moje, aj dnes môj Syn Ježiš, mi dáva milosť priniesť Vám Jeho Slovo, aby ste ho mohli pochopiť a uskutočniť. Takto Vám chcem pomôcť, a dať Vám spoznať Slovo môjho Syna. Prichádzam, aby som utešovala každého z Vás tak, ako keď matka utešuje svoje deti.

Detičky moje, žite túto milosť mojej prítomnosti medzi vami! Je čas, detičky moje, aby ste žili všetky tie posolstvá, ktoré sú Vám dávané už dlhý čas. Ak nezačnete kráčať po ceste svätosti, nemôžte vychutnať milosť, ktorú Vám mojim prostredníctvom On chce dať.

Odovzdajte sa, detičky moje, aby On mohol konať vo Vás. Čaká iba vaše áno; a iba tak, bude môcť On konať divy vo Vašom živote.

Modlite sa, deti moje, lebo iba modlitbou, sa môžte oslobodiť od smútku, od úzkosti a od hriechu, ktorý Vám nedovoľuje byť slobodní.

Nebojte sa prísť k Nemu, lebo On Vás miluje, vie o vás všetko, a túži, aby ste žili pre večnosť.

Povzbudzujem vás, deti moje, odovzdať do Jeho rúk všetky vaše utrpenia, kde On bude môcť konať vo Vás, a urobiť z Vás nové stvorenia, aby sa vo Vás mohla zrodiť túžba žiť pre záležitosti Neba.

A, keď On ma posiela medzi Vás, detičky moje, tak to preto, aby ste sa necítili byť sami. Dnes, viac než kedykoľvek predtým, som po boku Vás, čo trpíte mnohými bolesťami, ktoré On dobre pozná. Nestrácajte nádej v Neho! On sa bude starať o všetky Vaše bolesti! V porovnaní s večnosťou, toto sú malé utrpenia!

On je láska, a chce darovať každému z Vás Svoju pravú lásku. Apoštoli moji, obraciam sa na Vás: otvorte srdce, aby On mohol konať vo Vás, a vy ste sa tak mohli stať pravými svedkami!

Modlite sa, modlite sa, modlite sa! Žehnám vás všetkých! [

Preložil D. R.]