Vitajte

Milí návšteníci webových stránok rímskokatolíckej farnosti Stará

Ľubovňa. Na týchto stránkach vám prinášame informácie o dianí vo farnosti.

 

Farské oznamy na 4. veľkonočnú nedeľu B

Farské oznamy na 3. veľkonočnú nedeľu B

 

 

Pán biskup František pozýva diecézu k rastu vo viere aj cez pastoračnú aktivitu 

JEŽIŠOVA CESTA DO EMAUZ

 

 

Úradné hodiny v dôležitých záležitostiach

PONDELOK - PIATOK: 9.00 - 11.30, 13.30 - 15.00

SOBOTA: nestránkový deň (krstné a sobášne náuky)

NEDEĽA, PRIKÁZANÉ SVIATKY a PRVÉ PIATKY: nestránkový deň

 

Ostatné záležitosti prosíme kontaktovať telefonicky: 052/432 25 00 alebo emailom: stara_lubovna@kapitula.sk  Ďakujeme za pochopenie.

 

 

Všetky farské oznamy sa zobrazia TU.

 

Správa o priebehu reštaurátorskej realizácie, použitý postup, technológia a
materiál.

 

OTÁZKY PRE BIRMOVANCOV

sv. prijímanie v nemocnici SLUZBY

Nové termíny manželských stretnutí

domanželstva.sk

 

Vzájomnú komunikáciu môžu podporiť KONTAKTY na kňazov farnosti.

Na stránke sú informácie pre snúbencov, ktorí chcú vstúpiť do kresťanského manželstva, pre rodičov, ktorí sa tešia z maličkého človiečika a chcú ho pokrstiť a tiež pomoc pre tých, ktorým zomrel niekto blízky a potrebujú vybaviť pohreb.

 

Môžete sa na tejto stránke zaregistrovať, podľa pravidiel systému "mojakomunita.sk". Získate tým prístup do diskusie pri článkoch a k veciam, ktoré nevidia neregistrovaní užívatelia.

 

Blogy

« Späť

Rozhodni sa!

Rozhodni sa!

Rozhodni sa! Zaznelo viac krát v kázni pátra Witolda Adamcyzka OFM Conv. na stretnutí bratského spoločenstva Tretieho rádu sv. Františka v sobotu 13.12.2014.

 

 

 

 

Po svätej omši sme sa presunuli do pastoračného miestnosti na fare. Páter Witold pokračoval v katechéze „Šesť hlavných práv.“ V sobotňajšej téme sa zameral na „Stretnutie s Pánom ako so sudcom na prahu večnosti“.

 

 

Na záver sme sa oboznámili s duchovným testamentom francúzskeho kráľa Ľudovíta IX. (1214 - 1270), ktorého pápež Bonifác VIII. vyhlásil za svätého v roku 1297 a ktorý je spolu so sv. Alžbetou Uhorskou patrónom Tretieho rádu sv. Františka.

 

Naše spoločenstvo je otvorené pre všetky vekové skupiny, pre manželov, slobodných, vdovy a vdovcov. Stretnutie začíname svätou omšou vo farskom kostole sv. Mikuláša, zúčastňujú sa jej aj viacerí veriaci našej farnosti.

 

Z našich aktivít: spoločná modlitba vešpier v utorok po sv. omši v nemocničnej kaplnke, teraz v advente sme začali „putovať“ so sv. rodinou a hľadáme prístrešie, nielen v našich rodinám, ale predovšetkým v našich srdciach.

 

Najbližšie stretnutie s duchovným asistentom máme 31.1.2015. Pozývame všetkých, ktorých oslovuje spiritualita sv. Františka z Assisi.