Vitajte

Milí návšteníci webových stránok rímskokatolíckej farnosti Stará

Ľubovňa. Na týchto stránkach vám prinášame informácie o dianí vo farnosti.

 

Farské oznamy na KVETNÚ nedeľu B

Farské oznamy na 5. pôstnu nedeľu B

 

 

 

Liturgia domácej cirkvi na Advent a vianoce 2023

 

Pán biskup František pozýva diecézu k rastu vo viere aj cez pastoračnú aktivitu 

JEŽIŠOVA CESTA DO EMAUZ

 

 

Úradné hodiny v dôležitých záležitostiach

PONDELOK - PIATOK: 9.00 - 11.30, 13.30 - 15.00

SOBOTA: nestránkový deň (krstné a sobášne náuky)

NEDEĽA, PRIKÁZANÉ SVIATKY a PRVÉ PIATKY: nestránkový deň

 

Ostatné záležitosti prosíme kontaktovať telefonicky: 052/432 25 00 alebo emailom: stara_lubovna@kapitula.sk  Ďakujeme za pochopenie.

 

 

Všetky farské oznamy sa zobrazia TU.

 

Správa o priebehu reštaurátorskej realizácie, použitý postup, technológia a
materiál.

 

OTÁZKY PRE BIRMOVANCOV

sv. prijímanie v nemocnici SLUZBY

Nové termíny manželských stretnutí

domanželstva.sk

 

Vzájomnú komunikáciu môžu podporiť KONTAKTY na kňazov farnosti.

Na stránke sú informácie pre snúbencov, ktorí chcú vstúpiť do kresťanského manželstva, pre rodičov, ktorí sa tešia z maličkého človiečika a chcú ho pokrstiť a tiež pomoc pre tých, ktorým zomrel niekto blízky a potrebujú vybaviť pohreb.

 

Môžete sa na tejto stránke zaregistrovať, podľa pravidiel systému "mojakomunita.sk". Získate tým prístup do diskusie pri článkoch a k veciam, ktoré nevidia neregistrovaní užívatelia.

 

Blogy

« Späť

Duchovná obnova pre mladých v Spišskej Belej

 

Spoločenstvo Dobrého Pastiera sa minulý víkend, 30.11.-2.12., zúčastnilo na víkendovke v Spišskej Belej. Témou bolo zamyslieť sa nad tým, kde sa vo viere nachádzam a kam smerujem. Túto tému sme všetci uvítali, keďže nás povzbudila, aby sme vytrvali vo vernosti. Počas víkendu sme mali na túto tému dve prednášky. Okrem toho bola víkendovka zameraná aj na budovanie vzťahov v spoločenstve, čiže sme mali čas na osobné rozhovory a taktiež bol čas aj na zábavu vo forme rôznych hier a aktivít. Privítali sme aj vzácneho hosťa, p. kaplána Štefana Hrbčeka, ktorý nás prišiel povzbudiť svojim svedectvom o tom, ako ho Boh viedol a stále vedie. V programe víkendu sme mali ako obyčajne aj sväté omše, priestor na osobnú modlitbu a takisto modlitbu chvál. 
 
Z tejto víkendovky sme odchádzali veľmi povzbudení. Ako pozitívum tohto víkendu sa musí vyzdvihnúť téma, ktorá bola ušitá na mieru pre každého z nás, keďže každý si kladie otázku, kde sa nachádza vo svojom duchovnom živote a kam smeruje. Myslím si, že každý sa v tom našiel. Taktiež bolo veľmi dobré, že sme mohli spolu stráviť čas a prehĺbiť naše vzťahy. Tento víkend bol pre nás veľmi obohacujúci.
 
Tešíme sa, že sme ho spolu mohli stráviť. Aj pri takýchto akciách si môžeme lepšie uvedomiť, aký je spoločenstvo veľký dar.
 
So srdečným pozdravom vaši mladí zo Spoločenstva Dobrého Pastiera (napísala Alžbeta Limáneková).