« Späť

SOS- ľudiía, nespime!

SOS- ľudiía, nespime!

Prosím vás, ktorí odoberáte Katolícke noviny a máte ich v rukách už dnes, pozrite na 3.stranu a prečítajte si komentár šéfredaktora Kam sa to rútime....a upozorňujte na to ďalej, pretože ak si ich kúpite v nedeľu v kostole, bude už neskoro.

Určite Vás bolo viac, Tomáš Nemec, Martin Lojek a ja sme sa podobrali naísať otvorené listy pánu ministrovi zahraničných vecí, že nás plány schvaľovať zákony o Homolobby, LBGTI, rodovej rovnosti, adopcie detí lesbami a gaymi pohoršujú, že je to plán na likvidáciu slovenského národa, našej kultúre cudzí a to si nedovolili ani komunisti, pretože rodina nie je kresťanský výmysel, ale prirodzený zákon.

Martin i ja sme dostali učičíkavajúce odpovede, že vláda urobí všetko tak, aby bol každý občan v tomto štáte spokojný....

ALE TO NIE JE VŠETKO!!!!

Šéfredaktor vdp Šulík upozorňuje, že o práva sa hlásia aj pedofili, aj toto má byť legalizované, lebo dieťa má právo na sex! Prečítajte si! To nie sú výmysly mojej starej hlavy. A robte, čo vám káže svedomie.

V našej diecéze sa bude čítať v nedeľu pastiersky list. Určite veľmi slušný a veľmi neskoro.Škoda.

Mali sme na sídlisku eštebáka-pedofila. Zranil okolo 30 detí, dievčatká aj chlapcov. Lákal ich na cukríky a zaujímavé zvieratko v pivnici. Deti od  6-11 rokov. Nestalo sa mu nič. Bol eštebák.

Jeden z následkov činu jeho "kolegu". Dievčatko bolo ako 12 ročné znásilnené vo výťahu a otehotnelo. Okrem potratu absolvovalo 8 mesačnú psychiatrickú liečbu. Odpor voči chlapom v  nej pretrval do ranej dospelosti. Vydala sa iba preto, lebo sa hanbila "ostať starou dievkou". Po troch mesiacoch vzťah skončil pre neprekonateľný odpor na občianskom súde a anuláciu urobil aj cirkevný. Dieťa z tohto tehotenstva síce donosila a porodila, ale od počiatku mala voči nemu odpor, takže napokon skončilo v detskom domove. Chceli si ho zobrať rodičia, vydatá setra s rodinou, - ale všetci prichádzali s mladou ženou do styku, tak to odmietala. Psychické následky trvajú dodnes, hoci má maturitu, môže robiť iba brigádnicky nekvalifikované práce. Vinník dostal vtedy 4 roky, nakoľko bola amnestia, bol vo väzení iba dva.

Prosím, venujme viac pozornosti politike. Mnohí kresťania sa od nej odvracajú a povedia- ja nečítam nič, ani televíziu nepozerám, správy- lebo politika je špinavá vec,

Ale Sultána a Farmu si pustia až do obývačky,lebo je to "pútavé".

So spovedníkom sa takmer nik neporadí, lebo veď pozerať či rozprávať nie je hriech, a čo farári o tom vedia....

A farári majú jeden nový zákon, ktorý im bráni na plné ústa hovoriť. A tu by mali, lebo aspoň tých by nqaši veriaci katolícki  ľudia počúvli. A možno by sa inšpirovali aj kresťania z iných denominácii. Mnohí správny postoj-odpor- majú, ale je ich primálo.

Takže prosím: aspoň prečítajte a varujte ďalej. TOTO nie je fiktívne "Varovanie", akých tu už obiehalo, ani falošné "Tretie posolstvo", ani poplašná správa s dátumom konca sveta, ktorú si vymyslela nejaká sekta alebo JPP.

Koho sa to dotklo, nech mi odpustí- ale toto mi dnes káže svedomie!


MODLIME SA  A  CHRÁŇME SI NAŠE  DETI  V  ZDRAVÝCH  RODINÁCH!

V Sodome a Gomore by nebolo došlo ku katastrofe, keby sa bolo našlo aspoň tých desať spravodlivých.

Bohu NIČ nie je nemožné.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Áno, Irmuška, vieme. Preto som ako rodič mala a aj mám strach z toho marazmu, čo sa ku nám rúti ako mor...

http://www.hlavnespravy.sk/gay-pride-pochod-v-prahe-bol-historicky-prvou-v­erejnou-promenadou-pedofilov/131506/

Vybrala si si peknú fotku na upútavku - moju priateľku Kristínku s vnučkou emoticon
Odoslané 28.8.2013 16:02.