« Späť

Ako každý iný deň

Ako každý iný deň

Moje úvahy na základe príspevkov a komentárov na Mojej komunite.

 

 

V dnešný deň, tento nádherný deň, deň slávenia Božského Srdca Ježišovho,  asi aj moje srdce   zušľachtilo, alebo mám aj videnie a cítenie pretkané z Božieho slova na tento sviatok, lebo kde sa pozriem, všade vidím krásu prítomnosti Ježiša a Panny Márie, kde sa otočím, všade ma nasleduje Božie oko a keď precitnem, cítim sa ako v Božom náručí. Zobudila som sa, vstala, ako každý iný deň. Pracovala som s Bibliou ako každý iný deň. Začítala som sa do príspevkov svojich priateľov na Mojej Komunite, ako každý iný deň,  a predsa sa niečo výnimočné stalo. Našla som tu príspevky, ktoré hovorili o mne, o mojich radostiach, o láske, ktorou som milovaná, že nie som stratená v mori polemík, súperenia kto z koho; posudzovania, kto ako, aký. Poznala som, že nie som bodka v strede diania, ale milovaná takou rovnakou láskou, ako ja milujem každého. No nie je to zázrak? 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Dnes už je deň, kedy si pripomíname Nepoškvrnené srdce Panny Márie. Deň, kedy si pripomíname základné pravdy, ktorých sa Mária držala: "Boh miluje a ja chcem Boha milovať viac".
Odoslané 16.6.2012 12:22.
Milá Anička, teším sa z Tvojho nadšenia a lásky, ktorá tu bola predostrená pred Teba a ktorú tak bytostne cítiš. Ďakujem Ti, že tú lásku nielen prijímaš, ale bohato ju rozdávaš aj nám cez svoje príspevky a komentáre.

Božské Srdce Ježišovo a Nepoškvrnené Srdce Panny Márie, Dve milujúce Srdcia, ďakujeme vám za vašu lásku, ktorou nás denne zahŕňate...
Odoslané 16.6.2012 17:13.
Evička, tvoje slová sú balzamom. Ďakujem Pánu Bohu za teba.
Odoslané 16.6.2012 18:54 ako reakcia na Eva Vráblová.