« Späť

Nasledovanie Krista

Nasledovanie Krista

Tomáš Kempenský Nasledovanie Krista I.Kniha - Dvadsiata piata kapitola

Ľudia, mám vás rada! Aj dnes v noci som si to uvedomila, keď som sa začítala do týchto úžasných myšlienok sv. Tomáša Kempenského a premohla ma silná túžba sprostredkovať tieto myšlienky aj vám. Odpustite mi, ak máte niečo proti mne, ak som vám nejak nevedomky ublížila - vedome by sa to stať nemohlo. Nech vo vás panuje pokoj a túžba obohatiť sa týmito nádhernými slovami, ktoré obsahujú výroky sv. Tomáša Kempenského. Prajem vám hlboký, krásny, bohatý zážitok. Použila som novodobú formu sprostredkovania  - prezentáciu, lebo mám rada meditáciu s hudbou a obrázkami a tak to chcem aj vám priblížiť.

 

 

Stiahnite si prezentáciu :

/documents/2298897/3820230/NasledovanieJKI25.pps/6103f770-3705-4e10-9d8e-62bf4759ecb1

 

Foto: google

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Milá Anička, sprostredkovala si nám slová lásky, hoci v čase Tvojich narodenín by sa to patrilo nám, povedať Tebe emoticon
Tak Ti zo srdca ďakujeme, za Tvoje krásne vyznanie, za to nadšenie, ktoré sprevádza Tvoje slová, i za krásnu prezentáciu.
Nech Ťa mocne žehná Boh - Láska emoticon
Odoslané 27.1.2014 21:21.
Anka, zo srdca ďakujem. Knižku o nasledovaní Krista som dostala k 50-ke
a nosila som ju vždy v kabelke a často otvárala.
Potom mi ktosi vyčítal, že to je rehoľníkov v kláštoroch, že my vo svete máme radšej čítať Filoteu,i to radšej to zmodernizované vydanie. Uznám, aj Filotea je pekná vec.....
Ale pred piatimi rokmi bolo mamičkiným želaním čítať jej z Písma sv., ale aj z Nasledovania. A odvtedy som ju nepustila. Skutočne tam nachádzam radu do každej situácie. Najmä keď som sama a bezradná, keď hriechom urazím Pána a bojujem osmeliť sa ísť na spoveď, keď ma niekto nevinne douráža alebo osočuje....otvorím a mám radu.
Moja nemecká kamarátka- autorka dvoch knižiek, ktoré som preložila, súhlasne so mnou tvrdí, že to je jej radca v problémoch. A ona je evanjelička- patrí aj u nich k najobľúbenejším náboženským knihám po Biblii.
Odoslané 27.1.2014 22:43.
Milá Irma, hovoríš slová môjho srdca.
Odoslané 28.1.2014 7:54 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.