« Späť

Katolícka hudba - ako sa prihovoriť Pánu Bohu

Dobrá hudba dokáže človeku zdvihnúť náladu či spríjemniť mnohé ťažkosti. Z vlastnej skúsenosti viem, že je to pre mňa najlepší relax, samozrejme okrem čítania zaujímavých textov. Katolícka hudba je vždy tou najlepšou možnosťou, lebo okrem počúvania príjemnej hudby je možné prostredníctvom dobrých textov hovoriť priamo k Bohu, ak človek nemá na mysli práve tie najvhodnejšie slová. Mojou obľúbenou hudbou sú hlavne muzikály, z ktorých niekoľko nájdete aj na tejto stránke. Okrem toho sú tu aj modlitby, žalmy, litánie a iné.

Dobrá hudba dokáže človeku zdvihnúť náladu či spríjemniť mnohé ťažkosti. Z vlastnej skúsenosti viem, že je to pre mňa najlepší relax, samozrejme okrem čítania zaujímavých textov.

Katolícka hudba je vždy tou najlepšou možnosťou, lebo okrem počúvania príjemnej hudby je možné prostredníctvom dobrých textov hovoriť priamo k Bohu, ak človek nemá na mysli práve tie najvhodnejšie slová.

Mojou obľúbenou hudbou sú hlavne muzikály, z ktorých niekoľko nájdete aj na tejto stránke. Okrem toho sú tu aj modlitby, žalmy, litánie a iné.

Tento text môžete nájsť na mojom novom digitálnom produkte. Je to vlastne obyčajný web, na ktorý je možno nahrať čokoľvek zvukové - svoje slovo či hudbu. Je to na každom človekovi. Základ je zadarmo a je možné uploadovať určitý počet zvukových nahrávok. Ak si vyberiete platený plán, je tu možnosť aj reklamy či finančnej podpory.

K tejto službe som sa dostala prostredníctvom FB stránky, kde sa táto služba spomínala. Ako nadšenkyňa informačných technológií som sa rozhodla ju vyskúšať. Nie som však z tých, ktorí sa prezentujú na verejnosti ako nejakí hovorcovia, môj hlas neznie veľmi dobre z nahrávky. Tak som sa rozhodla uploadovať zvukové nahrávky, ktoré som urobila pred pár rokmi a všetko pekne fungovalo. Veľmi ma to potešilo a rada by som sa podelila s ľuďmi, ktorí tiež hudbu považujú za super relax, najmä v tejto hektickej dobe.

Je možné si stiahnuť aj aplikácie pre vaše mobilné zariadenie s operačnými systémami Android a iOS. Mnoho ľudí túto službu už určite používa.

K tvorbe vlastnej hudby však budem potrebovať omnoho viac, niekoľko rokov štúdia a čo sa týka spevu, budem si musieť zohnať nejakého speváka, pretože nemám také hudobné nadanie. Ale to nevadí, hudbu radšej počúvam a texty spievam, len keď ma nikto nepočuje. 

Prajem príjemný hudobný zážitok.

Ďalej
júna 28
Zuzana Daškováaktualizovaný blog, Katolícka hudba - ako sa prihovoriť Pánu Bohu.
23:04
Zuzana Daškováaktualizovaný blog, Katolícka hudba - ako sa prihovoriť Pánu Bohu.
23:03
Zuzana Daškováaktualizovaný blog, Katolícka hudba - ako sa prihovoriť Pánu Bohu.
23:02
Zuzana Dašková napísal nový príspevok, blog Katolícka hudba - ako sa prihovoriť Pánu Bohu.
23:01
júna 16
Zuzana Dašková napísal nový príspevok, blog Mobing a bossing - poznáte ich?.
12:34
mája 16
Zuzana Dašková napísal nový príspevok, blog MANŽELSTVO PO KATOLÍCKY.
12:33
apríla 10
Zuzana Dašková napísal nový príspevok, blog Nepoužívajme násilie na podporu LGBTI.
20:24
apríla 7
Zuzana Daškováaktualizovaný blog, Ako ľudia neprijali, že ma Ježiš Kristus zavolal....
10:28
Stanislav Košč komentoval príspevok od autora Zuzana Dašková, blog Je jasné, že v ľudskej osobe sa akosi "prelína" to....
0:05
apríla 5
Zuzana Dašková napísal nový príspevok, blog Ako ľudia neprijali, že ma Ježiš Kristus zavolal....
17:35
Odoberať aktivity Zuzana Dašková. (Otvorí sa v novom okne)