« Back

Centrálny tím so šéfmi skupín P15

V Poprade sa tretiu aprílovú sobotu po prvý raz stretli centrálny tím s vedúcimi pracovných skupín Národného stretnutia mládeže P15. Pod ich spoločným vedením bude počas letnej akcie pracovať niekoľko stoviek mladých dobrovoľníkov z celého Slovenska. Ich registrácia prebieha práve v týchto dňoch.

Pod Tatry prídu spoločne už týždeň pred P15. Zídu sa na takzvanom prípravnom týždni, počas ktorého sa zúčastnia na špeciálnej duchovnej obnove a budú aktívne dolaďovať posledné úlohy v jednotlivých oblastiach organizácie. Celkovo ide približne o 20 skupín, vedú ich skúsení vedúci v oblastiach ako napríklad doprava, strava, sprievodné aktivity, ubytovanie, komunikačná a výtvarná oblasť, ale aj starostlivosti o poriadok, čistotu či VIP hostí. Ďalšie ich spoločné stretnutie bude o dva mesiace.

„Príprava a organizácia Národného stretnutia mládeže P15 v Poprade v sebe ukrýva veľa námahy a práce, a preto je dôležité, aby sa za to postavil silný tím. Tešíme sa, že k mini centrálnemu tímu, ktorý tvorí sedem ľudí (hlavný zodpovedný s asistentkou, zodpovedný za program, manažment, vzťahy s mestom, médiá, dobrovoľníkov), sa pridali ďalší, ktorí sú ochotní pridať ruku k dielu, pomôcť a slúžiť so svojimi darmi a schopnosťami. Bez nich by to nešlo," hovorí kňaz Ondrej Chrvala, zodpovedný za prípravu P15. Vedúci skupín si vypočuli základné informácie o prípravach a programe P15.

Komunikačný tím P15