« Back

Povinné čítanie

Povinné čítanie

Pamätáte si na povinné čítanie v škole? Nie? Nevadí, radi si ho spolu s vami zopakujeme. Pozývame vás k tomu, aby ste prečítali základné pokyny pred príchodom do Popradu. Príjemné čítanie!

Prosíme, nezabudnite si naplánovať svoj príchod tak, aby ste sa stihli zaregistrovať, ubytovať a premiestniť do haly! Úvodný ceremoniál začína už o 15:00 hodine. Nezabudnite aj na dopravu domov, ktorú si starostlivo naplánujte vopred. Predpokladáme, že koniec je naplánovaný na 17:00 až 18:00 hodinu. Registrácia v piatok bude prebiehať od 10:00 a to až na 2 miestach - medzi železničnou a autobusovou stanicou (od cca 10:00 do cca 16:30 h) a priamo v Aréne Poprad (počas všetkých troch dní). 

Máme pre vás dobrú radu. Pred registráciou si pripravte e-mail s QR kódom (po jeho načítaní získame všetky informácie o vašej registrácii). Nezabudnite si so sebou nosiť neustále náramok, ktorý dostanete pri registrácii. Ak ho nebudete mať, nepustíme vás na program. Dôležité sú i lístky na stravu. Bez nich zostanete hladní. A ďalšie. Na registrácii dostanete niekoľko darčekov. Základným bude brožúra. Odporúčanie Komunikačného tímu P15: nestratiť a prečítať si ju aspoň raz! Ak ste sa nezaregistrovali, máte ešte šancu. Kde? Na mieste, ale bez stravy a ubytovania. Cena je 30€. 

Čo ešte nezabudnúť? Prečítaj si

Tešíme sa na vás :-)

Komunikačný tím P15 / Simona Feldmanová