« Назад

Výprava s vladykom Milanom

Priatelia, už sa neviete dočkať kedy to celé začne? Národné stretnutie mládeže P15 sa nezadržateľne blíži. Neoddeliteľnou súčasťou programu budú opäť sprievodné aktivity. Tentoraz dostali originálny názov - POPRADoviny. Prebiehať budú v čase EXPA povolaní (1. augusta 2015 od 15:15 do 18:15 h). Čo vás všetko čaká?

Vodkyne a skauti Európy vás pozývajú zažiť Dobrodružstvo za Popradom! Ak máte radi turistiku a prírodu, vydajte sa spolu s nimi na exkluzívnu tímovú výpravu so skautmi a vladykom Milanom Lachom, prešovským pomocným biskupom. Naučíte sa orientovať v prírode, viazať uzly či poskytnúť prvú pomoc blížnemu svojmu. Získané zručnosti využijete pri spoločnej hre.Výprava sa stretáva pri fontáne na námestí o 15:15 a odchádza smerom na lokalitu Kvetnica. Ďalšie podrobnosti a informácie je možné nájsť na stránke skauti-europy.sk, informoval za skautov Adam Žilinek.

Chceš zažiť poriadny cirkus? V tom prípade si nenechajte ujsť workshop pod vedením profesionálov z CirKus-kusu v parku pred železničnou stanicou. Ak máte veľa energie, môžete sa prísť vyšantiť pri vodnom
futbale či na trampolíne. Ak hľadáte oddych, oddychnúť si budete môcť na tuli vakoch v parčíku vedľa Konkatedrály Sedembolestnej Panny Márie. Ak túžite po  spoznávaní historických pamiatok a zaujímavostí mesta, pozývame ťa hľadať poklady Popradu s nami! Začíname na námestí pri fontáne o 15:15 a 16:16. Chýbať nebude krúžok šikovných rúk a adrenalín park. A samozrejme - vyše 300 rehoľníkov sa predstaví na EXPE.

Komunikačný tím P15

Комментарии