História

Ukazujem 1 - 10 z 634 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

14. nedeľa v cezročnom období 2013

Liturgický kalendár

Štvrtok: liturgický sviatok sv. Benedikta, opáta, patróna Európy
Budúca nedeľa: 15. nedeľa v Cezročnom období

Oznamy

V sobotu 13. júla bude sv. omša o 16.15 hod. mimoriadne presunutá z kúpeľnej kaplnky do farského kostola.

Prosíme dobrovoľníkov o službu byť v kaplnke počas adorácie (počas dňa), aby tam vždy niekto bol. Doterajší dobrovoľníci sa striedajú v jednohodinových intervaloch. Prihlásiť sa možno v sakristii kúpeľnej kaplnky.

Pozývame Vás na púť do Krakova, Čenstochovej, Wadovíc a na Zebrzydowsku kalváriu od 26. do 28. júla. Cena je 77 eur. Prihlásiť sa možno v sakristii farského kostola, e-mailom alebo telefonicky. Kontakty a podrobné informácie sú na nástenke.

V nedeľu 14. júla bude účinkovať kresťanská hudobná skupina Paprsky z Moravy na večernej sv. omši u pátrov jezuitov o 18.30 hod. a po nej vystúpi s krátkym programom. V našom farskom kostole bude účinkovať v pondelok 15. júla pri večernej sv. omši o 18.00 hod.

Združenie Albert pripravuje rozprávanie o projektoch v Keni a Sudáne a o skúsenostiach účastníkov z pobytu v Afrike pod názvom Združenie Albert v Afrike. Uskutoční sa v utorok 16. júla o 18.00 hod. v Piešťanskom informačnom centre.

Hnutie Viera a svetlo Vás pozýva na celoslovenskú púť inak obdarovaných pod názvom "Oslavujte Pána, lebo je dobrý". Púť sa bude konať v sobotu 28. júla v Nitre na hrade. Podrobnosti nájdete na nástenke.

Ďakujem všetkým, ktorí sa spolupodieľali pri príprave osláv Jubilejného roka 1150. výročia príchodu sv. Cyrila a Metoda na Veľkú Moravu. Pri východe z kostola môžete všetci ochutnať z ovocia osláv našich vierozvestcov.

Peter Sabol, farár