« Späť

Zrodil sa Kráľ

Zrodil sa Kráľ

Pred nejakým časom náš bubeník narazil na video Austrálskeho Hillsongu, ktoré Vianočne nepôsobilo, ale z textu bolo jasné o čo ide.

Zrodil sa Kráľ - táka pekná Vianočná fráza, no pre nás to znamená o čosi viac. Neveim prečo, ale zistil som, že k vianociam nepotrebujem vidieť stromček, počut koledy a napchávať sa, stačí mi vedomosť, že to bol čas kedy sa narodil Kráľ, niekto, kto sa postaral o to, že prežijem najlepšiu večnosť akú len môžem.

Zrodil sa Kráľ - tak sa volá aj nová pieseň kapely Simile, kedže robíme chvály, veľmi nás jej text potešil, a povedali sme si, že by bolo fajn spraviť Slovenskú verziu. A aj ked celé produkovanie skladby bolo náročne a všetko vybavovanie aby bol preklad legálny (autorizovaný) - tiež, teší nás, že tento song už môžeme spievať aj po Slovensky a tým chváliť Boha aj počas Vianoc.

V kútiku duše verím, že čo najviac ľudí využije túto pieseň pre pokojnejší čas Vianoc a pre pripomenutie za čo máme Bohu vzdávať chvály.

Tu je odkaz na youtube:

http://youtu.be/SJmIbw63FXk?hd=1

 

 

Tu na stiahnutie:

http://uloz.to/xFXvP44/simile-zrodil-sa-kral-mp3

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Keď som spustil to video, a začalo to hrať, a počul som melódie, čo som naozaj trafil od originálu, proste wááá.. emoticon Nádherné! emoticon
Odoslané 7.12.2012 16:57.