« Späť

It is FREE.

 

Často počujem, že dnes nie je nič zadarmo. Alebo ako oni mne, aj ja im.

To najdôležitejšie ,čo som ja dostal zadarmo, bola láska. I keď som Boha nehľadal, robil všetko možné, prečo ma mal dôvod nenávidieť, On mi ukázal svoju lásku a ponúkol odpustenie. Bolo to tak silné, že mi to nedovolilo žiť tak, ako predtým. Okrem toho mi dal kopu vecí a tiež len tak, zadarmo. Ale tá najväčšia bola láska.

To, čo som dostal, som skúšal dávať ďalej a teraz viem, že to je jedno z najťažších a najväčších dávaní. Zlo premáhať dobrom. Preukázať lásku niekomu, kto na vás útočí a nenávidí vás. Svet povie: „to nie je normálne, to sa nedá“. A je to pravda. Nik nemôže dať niečo, čo nedostal. A nie je to prirodzené, je to Božie. Mnoho ľudí takúto lásku nepozná, ale každý po nej túži.  A naozaj to funguje. Láska víťazí a prekonáva zlo. 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Najdôležitejšie veci sú zadarmo.
Vzduch, voda v potoku, pohľad na krásny les, rosa na tráve, dar života, naše zmysly, a schopnosť vnímať, myslieť, žasnúť.....
Za tým by sme sa mali naháňať a nie za tým aby sme mali krajšiu kúpeľňu ako sused, lepšie auto ako ktoviekto, a byť uštvaní len kvôli tomu , aby sme si mohli pár dní oddýchnuť za hranicami všedných dní.

V Bohu môžeme oddychovať každý deň.
A je to zadarmo!
Odoslané 2.12.2011 9:49.