« Back

Registrácia dobrovoľníkov končí o dva dni

Všetci, ktorí chcú pomôcť na Národnom stretnutí mládeže P15 v Poprade, majú poslednú možnosť prihlásiť sa. Registrácia dobrovoľníkov aj animátorov sa končí v nedeľu 14. júna 2015. Majú na to teda už len posledné dva dni.

“V  týchto dňoch hľadáme najmä ochotných animátorov, ktorí majú skúsenosť s vedením skupiniek, otvorení sme ale aj pre prijatie dobrovoľníkov do ďalších služieb” uviedol Ondrej Chrvala, hlavný organizátor P15. Registrovať sa dá na stránke P15 (registrácia dobrovoľníkov, registrácia animátorov). Poplatok za dobrovoľníka aj animátora je 15 eur na celý prípravný týždeň a samotné podujatie. Bližšie pokyny k platbe pošleme tým, ktorí od nás dostanú potvrdenie, že boli vybratí. Tým, ktorí budú vybratí, bude zabezpečená strava, ubytovanie a program počas prípravného týždňa i P15.

Dobrovoľníkov teda nečaká len práca, ale aj bohatý duchovný program, zložený z povzbudení, modlitieb, svätých omší a adorácií. Chystá ho tím z Domu Anky Kolesárovej vo Vysokej nad Uhom. Je možné sa zapísať napríklad do dobrovoľníckej skupiny - registrácia, sprievodné aktivity, ubytovanie, strava, stavba, upratovací tím, info či hostia. Záujemcovia sú srdečne vítaní.


Komunikačný tím P15
Snímky: Komunikačný tím R13