« Back

Čistota – pocit domova

Čistota – pocit domova

Dnes, v relácii televízie Lux Doma je doma, sme odštartovali prvú katechézu Čistého roka. Počas celého roka budete môcť témy o čistote sledovať v štyroch hlavných katolíckych médiách. Pripravujú ich pre vás títo skvelí kňazi, spolu s ďalšími rehoľníkmi a laikmi.

Prvú tému Čistého roka „Čistota – pocit domova“ si môžete stiahnuť na našej stránke. V balíčku nájdete list písaný mladým, myšlienky, aktivity, životopis blahoslavenej sestry Zdenky a ďalšie zaujímavé materiály.

Každý posledný utorok v mesiaci bude v televízii Lux venovaná relácia Doma je doma aktuálnej téme Čistého roka. V ten istý týždeň si budete o tejto katechéze môcť prečítať aj v Katolíckych novinách. O čistote sa dozviete viac aj počas nasledujúceho pondelka v relácii Študentské šapitó na rádiu Lumen. Jeden krát mesačne sa katechézam bude venovať aj mládežnícka rubrika v gréckokatolíckom časopise Slovo.

Materiály o čistote sú darom najmä pre kňazov, rehoľníkov, katechétov a animátorov, ktorí s mladými žijú a pracujú, ale je vymyslený tak, aby si v ňom niečo našiel ktokoľvek, kto sa k nemu dostane.

Čistý rok nie je určený len pre tých, ktorí sa chystajú na Národné stretnutie mládeže P15 do Popradu, ale všetkým, ktorí túžia mať čisté srdce.

Ďakujeme našim katolíckym médiám, že prijali pozvanie zapojiť sa do tohto nášho projektu. 

Comments
sign-in-to-add-comment
Sú to výborné materiály, odporúčam všetkým!
Posted on 10/1/14 8:40 AM.