Blog

« Späť

Odkaz slobodnému rytierovi

Odkaz slobodnému rytierovi

Pamätám si jednu z prvých sms od rytiera, ktorý je už 6 rokov mojím manželom - bola to časť básne pre Anku Kolesárovú a začínala "Pri Tebe dievča s krásnym zrakom..." Ach, aké krásne, že na svete máme rytierov! Tak píšem aj pre ostatných...

Milý slobodný rytier,

je také úžasné, že si! Niekde na Teba čaká žena, komunita či farnosť / to už cítiš Ty sám/ , ktorá potrebuje Tvoju lásku a ochranu. Vykroč za ňou a bojuj o ňu. Počúvaj Boží hlas vo svojom srdci a zachráň ju. Čaká...

Zabudni na falošnú princeznú, o ktorej si si myslel, že je tá pravá. Na tú, ktorá si nevedela vážiť Tvoje srdce, ktorá v Tebe nespoznala rytiera a chcela len poddaného. Ak zradila Tvoje srdce, ak ho hlboko zranila, tá pravá- tá to neurobí. Nedaj sa o ňu obrať strachom a bolesťou z minulosti. Prines ich pred Pána, urobí z nich jazvy, ktoré len zocelia Tvoj charakter a urobia omnoho viac Božím. A tá pravá - tá ich pochopí a pohladí.

Pozeraj srdcom. Nájdi to krásne srdce, ten krásny pohľad ! Prosím, aktívne ich nájdi! Možno bude iná ako si predpokladal, pretože si to TY, kto pred všetkými odhalí princeznú, o ktorej všetci dobre vedeli, že je len Popoluška. Neboj sa toho - aj tak predčí Tvoje očakávania !

Neboj sa vybrať a rozhodnúť sa. Never klamstvám, že tak veľmi a veľa stratíš, tak veľa riskuješ. "Pre svet budeš iba niekto - pre niekoho však budeš celý svet." Zvíťazíš ! Viem, že to je Boží plán pre Teba ! Len bojuj, len sa nevzdávaj, len sa neskrývaj. Vytiahni na víťazný boj o srdce ! Zvíťazíš.