« Späť

Ako dieťa som vyrastala na Rebríku...

"Ako dieťa som vyrastala na Rebríku a veľa mi to dalo a chcem to dopriať aj svojim deťom..." Aj takéto odkazy sa nájdu pod objednávkou detského časopisu Rebrík a verte, potešia najmä tvorcov časopisu .

V októbrovom čísle Rebríka s témou Misia je poslanie sa dočítate, ako sme splnili dôležitú misu, ktorú sme dostali od všetkých, ktorí napísali list alebo pohľadnicu Svätému otcovi Františkovi, ako sme ich na to vyzvali v apríli. Presne 1468 listov a pozdravov sme osobne odovzdali Svätému otcovi Františkovi na konci školského roka na júnovej audiencii.

Podľa Rebríka sa v októbri sa zahráte hru z Peru a s ďalšou hrou Poznávame krajiny navštívite takmer celý svet. V Túlavých teniskách zase poputujete do Prešova a nazriete do  histórie mesta a do histórie rehole jezuitov , ktorá tu pôsobí už vyše 300 rokov. V Škole stonožky Jožky už čakajú nové úlohy na šikovných predškolákov a nadšených prváčikov. Veselí duchom prežijú mesiac október s anjelmi a s modlitbou svätého ruženca. Spolu s Pánom Ježišom navštívia dom dvoch sestier – Márie a Marty a zistia, čo zaujímavé sa tam stalo.

Správať sa striedmo, žičlivo a začať robiť niečo dobré, to je ťažké, však? Malý návod, ako si s tým poradiť, nájdete v rubrike projektu Rozhýbme svet dobrom – Začni prvý!

Ďalšie úlohy pre každý z ročníkov 1 – 4 nájdete n stiahnutie na stránke www.rebrik.sk v rubrike Čítanie s Rebom a Rikou.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým