Dianie vo farnosti

« Späť

Farské oznamy 1.- 7. apríl 2019

IV. pôstny týždeň, pobožnosť krížovej cesty sa koná vždy v piatok a v nedeľu. Od pondelka do štvrtku prebieha pravidelná eucharistická poklona. V sobotu doobeda bude opäť možnosť prispieť do zbierky použitého šatstva.

  • V našej farnosti máte možnosť pravidelnej eucharistickej poklony od 18.00 do 21.00, od pondelka do štvrtku. Poklona má každý deň od 19.30 do 20.00 spoločný program: v pondelok modlitba Taizé, v utorok modlitba vešpier, v stredu modlitba s gregoriánskou hudbou a vo štvrtok modlitba s čítaním Svätého písma. Všetci ste pozvaní.
  • Máme obdobie Veľkého pôstu. Je to požehnaný čas 40 dní na naše vnútorné očistenie. Všetkým sa odporúča živšia a bohatšia účasť na sv. omšiach. V piatky počas pôstu odporúčame dodržiavanie bezmäsitého dňa. Spovedáme vždy 30 min. pred každou sv. omšou.
  • Srdečne ďakujeme rodičom z našej Materskej školy, ktorí včera prišli na brigádu a pomohli pri starostlivosti o naše spoločné farské priestory. Nech Pán Boh bohato odmení Vašu ochotu!
  • Taktiež ďakujeme tým, ktorí ste sa zapojili do zbierky použitého šatstva. Nakoľko sa už v piatok vyzbieralo veľa vecí a naplnili sme tým nákladné auto, ešte je príležitosť priniesť veci na budúcu sobotu doobeda od 9.00 do 12.00.

Stiahnuť aktuálne farské oznamy 

 

Odkazy na videá